Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Moș Nicolae a împărțit peste 1.500 de cadouri la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Noaptea trecută, Moș Nicolae s-a furișat în casele copiilor care au fost cuminți, pentru a le lăsa daruri în ghetuțe. În calatoria sa, moșul cel darnic s-a oprit și în Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, unde a împărțit peste 1.500 de cadouri. Au răsunat strigătele de fericire în centrul orașului după ce copiii au văzut darurile primite.

Deși este grăbit să ajungă la copiii din întreaga lume, Moș Nicolae nu întârzie niciodată, iar sosierea lui a fost așteptată cu nerăbdare de către sutele de copii prezenți în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Printre ei s-a numărat și Gerard, în vârstă de 7 ani, care a și citit povestea lui Moș Nicolae.

Copiii l-au întâmpinat cu multă veselie pe moșul încărcat de daruri. Ei au recitat poezii și au pregătit cântecele pentru a-l impresiona.

Dupa ce și-a pregătit ghetuțele, Daria a facut deja lista cu ce și-ar dori să primească de la Moș Nicolae.

Jurnalist: "Ai facut lista pentru mosul? Ce ai pus pe ea?"

Daria: "Ciocolată și jeleuri."

Înainte să ajungă la sutele de copii care îl așteptau în centrul orașului, moșul și-a trimis ajutoarele să facă ultimele pregătiri pentru seara magică.

"Eu sunt Ona si sunt șefa elfilor de pe planeta Crăciun. Misiunea mea aici este să aflu dorințele tuturor copiilor și să am grijă că sunt îndeplinite până la Crăciun."

Seara s-a încheiat în Căsuța lui Moș Crăciun, unde cei mici au cântat și au pictat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE