Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Goana după cadourile de Moș Nicolae. Jucăriile și dulciurile, cele mai căutate daruri pentru copii

Până la ora asta, cu siguranță a venit deja Moș Nicolae, iar pentru că Moșul a fost extrem de ocupat în această perioadă, a apelat la ajutoare.

Adică la părinți și bunici. Aceștia au luat la pas centrele comerciale. Cei mai mulți au cumpărat jucării pentru copiii lor, iar alții au preferat haine, dar și sau dulciuri.

Magazinele de jucării au fost cele mai vizitate de părinți și de bunici, în căutarea cadourilor de Moș Nicolae.

Prețurile jucăriilor, la fel ca în 2023

Prețurile jucăriilor sunt cam la fel ca anul trecut, spun reprezentanții magazinelor. În plus, în această perioadă sunt reduceri de până la 40%.

Articolele vestimentare sau dulciurile nu lipsesc nici ele de pe lista de cumpărături.

În ceea ce privește bugetul, mulți dintre părinți spun că au alocat câteva sute de lei pentru cadourile de Moș Nicolae. Alții au cheltuit cât a fost nevoie.

Luna cadourilor este abia la început. Ca în fiecare an, retailerii estimează că numărul de clienți va fi și mai mare până la Crăciun.

Potrivit unui studiu realizat de o companie de cercetare de piață, aproape 90% dintre români spun că vor oferi cadouri familiei, 44% prietenilor și un sfert dintre participanții la studiu spun că vor oferi daruri colegilor de muncă.

Bugetul pe care îl vor aloca anul acesta pentru cadouri va fi, în medie, de peste 800 de lei, potrivit aceluiași studiu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE