Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Moș Crăciun prinde traficanții de droguri. Polițiștii din Peru s-au deghizat pentru a anihila o rețea

Crăciunul îi ajută pe polițiști să prindă traficanții de droguri. În Peru, un polițist s-a deghizat în Moș Crăciun pentru a pătrunde neobservat într-un cartier controlat de o bandă de traficanți.

Agenții sub acoperire au prins doi bărbați care vindeau droguri în localitatea Huaral, de la aproximativ 70 de kilometri de Lima, capitala peruană. Un polițist îmbrăcat în costum de Moș Crăciun a reușit să se apropie de casa unde erau traficanții și a spart ușa cu un ciocan.

Nu este prima dată când poliția peruană se deghizează pentru a distrage atenția în timpul operațiunilor.

În noiembrie, Poliția națională din Peru a profitat de sărbătorile de Halloween pentru a-și deghiza patru agenți, în vederea efectuării mai multor arestări. Patru polițiști s-au costumat în personaje din franciza Avengers, a celor de la Marvel: Spider Man, Captain America, Thor și Black Widow.

"Supereroii" se prefăceau că promovează un concert de Halloween, după cum a declarat poliția într-un comunicat. Aceștia au descins în locuințe dintr-un cartier rău famat din capitala Lima, unde în mod normal, ar fi fost dificil ca forțele de ordine să pătrundă. Ei știau că acolo se ascundeau traficanți de droguri.

Operațiunea s-a desfășurat pe străzile din San Juan de Lurigancho, una dintre cele mai periculoase zone din capitală.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE