Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

David Popovici, asaltat de fani pentru autografe în Peru înainte de CM de înot pentru juniori

Publicat de: Răzvan Mihalașcu

Campionul european și mondial la natație David Popovici a fost, joi, principalul protagonist al unui sesiuni de autografe la Lima, unde va participa la Campionatul Mondial de înot pentru juniori.

David Popovici a fost invitat de organizatorii competiției sportive, alături de antrenorul Adrian Rădulescu și de Fernanda León (Peru) şi Diogo Matos (Portugalia), la o întâlnire cu fanii în incinta Videna Aquatic Center Lima.

Zeci de fani au venit să obțină un autograf de la cel mai rapid om de pe planetă la proba de 100 de metri liber.

„Cel mai important sportiv care va participa la Campionatul Mondial de înot pentru juniori, românul David Popovici, a fost azi, 25 august, principalul protagonist al unei sesiune de autografe pentru fanii din Lima.

Organizatorii competiției din Peru l-au invitat pe sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu, alături de Fernanda León (Peru) și Diogo Matos (Portugalia), la o întâlnire cu fanii în incinta Videna Aquatic Center Lima. După antrenamentul de dimineașă, David Popovici a acordat cu zâmbetul pe buze zeci de autografe fanilor dornici să se întâlnească cu cel mai rapid om de pe planetă în proba de 100 m liber”, a anunțat Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, pe Facebook.

Campionatul Mondial de înot pentru juniori (14-17 ani la feminin şi 15-18 ani la masculin) va avea loc în perioada 30 august – 4 septembrie 2022, iar David Popovici va concura în probele de 100 m liber, 200 m liber şi ştafetă 4x100 m liber.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE