Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Moș Crăciun a schimbat renii cu elicopterul. Copiii militarilor de la baza „Mihail Kogălniceanu” au primit daruri de Crăciun

Bucurie mare la baza militară din Mihail Kogălniceanu, unde Moș Crăciun a aterizat cu elicopterul, încărcat cu sute de cadouri pentru copiii din localitate și cei ai militarilor. Timizi la vederea moșului și extrem de uimiți, cei mici și-au învins emoțiile și l-au întâmpinat cu poezii și cântece de Crăciun.

Cu sacul în spate, însoțit de Craciunițe, Moșul a coborât din elicopter direct pe pista din Baza Miltară din Mihai Kogălniceanu. La sol îl așteptau sute de copii fericiți, uimiți de o asemenea apariție.

Acompaniat de colindele interpretate de muzicienii din Forțele Navale și Forțele Aeriene, moșul a făcut mai întâi turul bazei militare apoi a împărțit cadouri celor aproximativ 200 de copii prezenți.

Reporter: „Ce vrei să-ți aducă Moșul?”

Băiețel: „O pistă de patrula cățelușilor cu două telecomenzi.”

Reporter: „Ai fost așa de cuminte?”

Băiețel: „Da, da!”

„Ne-a luat prin surprindere, a fost foarte plăcut, ne-a plăcut tare mult și mai ales copiilor”, a precizat o mămică.

„Noi la Constanța avem foarte multe oportunităși, vine și cu elicopterul Moșul și scafandru, ne bucurăm în fiecare zi de momentele astea și sperăm să o ținem tot așa”, a adăugat tatăl unuia dintre copii prezenți.

„Este acea bucurie din copilările pe care o avem cu toții în zilele de astăzi suntem din ce în ce mai ocupați însă oricât de grele sunt sarcinile, ne-am gândit să cream acest moment pentru că îi hrănește cu iubire pentru aviație și apoi îi regăsim în mitingurile aviatice și de ce nu, ulterior și în școlile de aviație”, a menționat Nicolae Crețu, comandor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE