Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Ministrul Energiei: România este interesată să activeze în cadrul The World Green Economy Organization

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă că i-a transmis directorului general al The World Green Economy Organization, AbdulRahim Sultan, că România este interesată să activeze în cadrul organizaţiei, pentru a accelera procesul de trecere la o economie verde şi sustenabilă, relatează Agerpres.

Strategia naţională privind economia circulară

„Astăzi am avut o întâlnire de lucru cu AbdulRahim Sultan, directorul general al The World Green Economy Organization (WGEO). În urma discuţiilor am transmis că România este interesată să activeze în cadrul acestei organizaţii pentru a accelera procesul ţării noastre de trecere la o economie verde şi sustenabilă”, a scris ministrul, duminică, pe pagina sa de Facebook.

El a subliniat că a fost adoptată deja Strategia naţională privind economia circulară, iar modernizarea şi inovarea modului în care producem şi consumăm energia în economie reprezintă o preocupare actuală şi necesară.

„WGEO sprijină acţiunile globale de aplicare a unui model de dezvoltare ecologic, cu emisii reduse de carbon. Şi în România vrem să avem o economie dezvoltată şi, totodată, verde”, a punctat Virgil Popescu.

Distribuie

Taguri