Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Mii de căței Beagle, salvați dintr-un centru unde erau ținuți pentru experimente de laborator

Publicat de: Euronews

Patru mii de căței din rasa Beagle își caută acum stăpâni, după ce au fost salvați dintr-o canisă, unde erau ținuți pentru experimente de laborator.

Cățeii erau crescuți într-un centru din Virginia, SUA

Cățeii erau crescuți într-un centru din Virginia, Statele Unite. De acolo, erau vânduți către diferite laboratoare, unde erau folosiți la testarea unor medicamente. O organizație pentru protecția animalelor a reușit să intre și să-i salveze după ce instanța a decis să închidă canisa.

Kitty Block, președintele Humane Society, Statele Unite: „Patru mii este un număr mare și va dura 60 de zile până vom scoate toate aceste animale. Colaborăm cu adăposturi din toată țara, ca acești căței drăguți să ajungă la stăpâni iubitori.”

Animalele vor fi examinate de medici veterinari

Unii dintre căței nu fuseseră niciodată ținuți în brațe și nu știau să se joace.

Miguel Abi-Hassan, ofițer pentru salvarea animalelor: „Este o bucurie să vezi pe fețele acestor cățeluși în timp ce explorează o nouă oportunitate, o nouă călătorie către o nouă viață.”

Animalele vor fi examinate de medici veterinari și vaccinate, apoi vor fi date spre adopție.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE