Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marcel Ciolacu: Nu candidez la Primăria Capitalei, nu e niciun acord PSD cu PNL pentru alegerile locale

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, vineri, la Constanţa că nu va candida la Primăria Capitalei. De asemenea, a precizat că PSD nu are vreun acord cu PNL pentru alegerile locale.

"Nu candidez! Eu sunt prim-ministru. Eu plec din funcţia de prim-ministru să mă duc la primărie?! Nici n-am vrut să răspund la această întrebare care e stupidă ca şi concepţie", a spus Ciolacu, la Constanța.

”Am un singur acord cu colegii mei din PSD”

Liderul PSD a mai fost întrebat de jurnalişti dacă există vreun acord între PSD şi PNL pentru alegerile locale de anul acesta.

"Eu nu am niciun acord! Nici cu PNL. Am un singur acord cu colegii mei din PSD, deoarece sunt preşedintele. Nu am făcut acord cu nimeni, nu a făcut nimeni niciun acord. Eu v-am spus că PSD va avea candidaţi, de obicei a avut în fiecare localitate. Nu e acord nici pentru primărie, nici pentru consiliul judeţean, nici pe Lună, nici pe NATO. Nu e niciun acord cu nimeni!", a răspuns Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu mers, vineri, în vizită la Şantierul Naval Constanţa, iar la final a susţinut declaraţii de presă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE