Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marcel Ciolacu insistă pentru păstrarea lui Sorin Grindeanu în viitorul Guvern

Publicat de: Euronews

Marcel Ciolacu insistă pentru păstrarea lui Sorin Grindeanu în Guvern, nu neapărat pentru păstrarea portofoliului de la Ministerul Transporturilor.

Liderul social-democrat a fost întrebat dacă va insista pentru ca PSD să păstreze portofoliul de la Ministerul Transporturilor şi după rotaţia premierilor, având în vedere că a spus deseori că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ar trebui să aibă continuitate.

"Nu. Voi insista să îl păstrez pe Sorin Grindeanu", a spus Ciolacu.

Ce spune liderul PSD despre Mihai Tudose

În ce priveşte prezenţa în viitorul Guvern a lui Mihai Tudose, Ciolacu a menţionat: "O să discutăm. Mihai Tudose, în primul rând, a fost prim-ministru al României, are capacitatea de a vedea economic şi administrativ întreg tabloul.

Câteodată să intri într-un minister este şi o decizie personală şi iei în calcul anumite lucruri personale".

De altfel, în trecut, liderul PSD a apreciat că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, este unul dintre cei mai performaţi miniştri ai actualului cabinet.

„Şi domnul Sorin Grindeanu nu a avut nicio reţinere, deşi a fost premier, să meargă ministru al Transporturilor, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai performanţi miniştri ai actualului guvern şi mi-aş dori să găsesc...”, a declarat Marcel Ciolacu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE