Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Loading. Rockstar Games anunță lansarea trailerului pentru GTA 6, la începutul lui decembrie 2023

GTA 6 ne ține ca pe ace și anunță că mult așteptatul trailer va veni în decembrie, Coyote vs ACME creează o isterie pe social media, The Marvels prezintă încasări negative la debut și MGK visează să-l joace pe Link în The Legend of Zelda.

Trailerul pentru GTA 6, gata la începutul lui decembrie?

Rockstar Games a anunțat lansarea trailerului pentru GTA 6, la începutul lunii decembrie, momentul perfect pentru a afla în mod oficial detalii despre noul joc. La sfârșitul anului trecut, compania care dezvoltă seria a suferit una dintre cele mai mari scurgeri de date din industria jocurilor video. Aproximativ 90 de clipuri din perioada de testare a noului joc Grand Theft Auto au circulat pe internet, mai bine de un an.

Ce știm până acum din videoclipuri este faptul că personajele pe care le vom controla, Lucia și Jason, vor urmări tiparul psihologic al faimosului cuplu de nelegiuiți Bonnie și Clyde. Se speculează că GTA 6 va introduce, pentru prima dată în istoria francizei, un personaj minor, și anume, copilul celor doi. Până la acest moment, s-a evitat includerea copiilor în storyline sau apariția lor în joc, având în vedere că acest gen de conținutul vulgar și violent al jocului ar putea fi asociat cu personajele minore.

O altă informație, care se află tot la nivel de speculație, este că povestea se va desfășura într-un Vice City din zilele noastre, probabil pe o hartă reconstruită după cea clasică. Sperăm doar că misiunea cu mini elicopterele kamikaze, să nu-și facă loc și în noul proiect, având în vedere bătaia de cap pe care a dat-o multor jucători.

Conform Bloomberg, data de lansare a GTA 6 ar fi undeva între 1 aprilie 2024 și 31 martie 2025. Informațiile se bazează pe proiecțiile bugetare pe care Rockstar Games le-a raportat pentru anul 2025. Tot ce putem face este să așteptăm trailerul și să sperăm la o lansare cât mai rapidă, fără prea multe bug-uri, controverse sau cenzură.

Amazon Prime, Apple și Netflix, interesați să cumpere Coyote vs ACME

Fraza bine-cunoscută a lui John Cena, “You can’t see me”, nu mai este valabilă, dacă ar fi să ne referim la Coyote vs ACME. Se pare că hibridul, care se voia a fi și un viitor live action, și o animație, a înduplecat inimile celor din conducerea Warner Bros. Și asta în urmă reacțiilor fanilor de pe social media, la aflarea veștii că gigantul abandonează proiectul, care, atenție, era 100% finalizat. Studioul a lăsat să se înțeleagă că nu-și va asuma lansarea filmului, dar, în schimb, va încerca să îl vândă oricui are bani, pentru a mai amortiza din cheltuielile pre și postproducție.

Warner Bros a revocat proiectul, în ideea de a fi scutit de taxe în valoare de vreo 30 de milioane de dolari, pe care, din estimări, credea că nu le va mai recupera dacă filmul avea să fie lansat sub umbrela lor. Conform the Hollywood Reporter, în momentul de față, Amazon Prime, împreună cu Apple și Netflix, ar fi interesați să cumpere Coyote vs ACME.

Coyote vs. ACME a fost anunțat în 2022, avându-i în rolurile principale pe John Cena și Lana Condor, scenariul filmului fiind co-scris de James Gun și regizat de Dave Green. Filmul se concentrează pe faimosul personaj din Looney Tunes, Wile E. Coyote, care dă în judecată compania ACME, datorită faptului, că produsele sale, și anume capcanele, sunt defecte și se declanșează chiar împotriva celui care le folosește. La fel ca în desenele animate, Coyote cumpără dispozitive ACME pentru a încerca să-l prindă pe Road Runner, dar acestea nu funcționează niciodată corect și adesea povestea se termină rău pentru personajul principal.

Warner Bros. are o istorie lungă legată de proiectele date la cheie care nu au mai văzut niciodată lumina zilei. În 2022, filmele Scoob! Holiday Haunt și Batgirl au fost abandonate, pe motiv că încasările nu ar fi acoperit investiția, iar direcțiile creative ar fi avut un impact negativ asupra brandului. Să nu uităm nici de încercarea de Superman, pe care Nicholas Cage ar fi făcut-o în anii ’90, film care ar fi putut fi regizat de Tim Burton și scris de Kevin Smith.

The Marvels a bifat cel mai slab debut al unui film din MCU

The Marvels a înregistrat în primul său weekend doar 47 de milioane de dolari din vânzările de bilete la cinema. Conform Variety, din primele predicții, The Marvels estima să se claseze undeva între 60 și 65 de milioane de dolari, dar cifrele au arătat mai rău decât și-ar fi putut imagina.

O parte din vina pentru semi-eșecul lungmetrajului o poartă greva actorilor de la Hollywood, care a durat 6 luni. În tot acest timp, actorii, fiind solidari cu scenariștii, au refuzat să fie implicați în promovarea filmelor. Doar Ant-man și The Incredible Hulk, adunând fiecare doar câte 55, respectiv, 57 de milioane de dolari, în primul weekend, s-au mai apropiat atât de mult de situația actuală, dar au reușit, în cele din urmă, să treacă pragul de rentabilitate. Oare The Marvels îl va trece?

Disney a sperat, până în ultimul moment, ca filmul să încaseze cel puțin 140 de milioane de dolari la nivel global, în primul weekend. Și nici măcar asta nu ar fi rezolvat problemele, având în vedere că filmul a costat aproximativ 220 de milioane de dolari pentru a fi produs și încă alte 100 de milioane de dolari pentru a fi promovat, la nivel internațional. Așa cum am mai precizat și în edițiile trecute, marveletele aveau o oportunitate de a îndrepta trendul descendent pe care MCU l-a îmbrățișat.

Există totuși o lumină la capătul tunelului și se vede clar că Bob Iger și Kevin Feige au înțeles problemele de care suferă producțiile Disney, în ultimul timp. Așadar, speranța de care vorbeam constă în discuțiile despre un reboot al universului cinematic, care se pare că va veni mai repede decât ne-am aștepta. Finalul sezonului doi din Loki confirmă această bănuială.

Machine Gun Kelly își dorește rolul principal în The Legend of Zelda

Pe final, ținem să vă dăm o veste care să vă facă cel puțin să zâmbiți. După ce a trecut prin mai multe schimbări în ceea ce privește genul muzical și a apărut și mai mult în lumina reflectoarelor, având în vedere relația cu bine-cunoscuta Megan Fox, Machine Gun Kelly țintește și mai sus.

Artistul își dorește să primească rolul principal în viitorul live-action The Legend of Zelda. MGK vrea să-i dea viață micului erou Link. Dar trageți voi concluzia, fostul rapper are 1,92 înălțime, iar Link, potrivit site-ului Screen Rant, are sub 1,60 înălțime. Se poate ca acest lucru să-l împiedice în vreun fel să-și atingă idealul?

Machine Gun Kelly a cerut rolul în mod public, pe o platformă de social media.

“Dacă nu primesc rolul, va fi o problemă”.

Se știe deja că MGK este un mare fan al francizei The Legend of Zelda. Chiar anul trecut, Kelly și logodnica sa, Megan Fox, s-au costumat în Link și Prințesa Zelda, pentru petrecea din noaptea de Halloween.

The Legend of Zelda, care și-a făcut apariția pentru prima oară în 1986, va fi regizat de Wes Ball, cunoscut pentru trilogia The Maze Runner.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE