Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Litoralul pentru toți 2022 | Cum arată camera de 35 lei/persoană, cea mai ieftină de pe litoralul românesc

Programul social ”Litoralul pentru toți 2022” începe duminică, 28 august, iar prețurile sunt cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon. Vânătorii de chilipiruri au de unde alege pentru că există cazare chiar și de la 35 de lei de persoană.

Cea mai ieftină cameră de pe litoralul românesc este oferită prin programul ”Litoralul pentru toți” de un hotel de trei stele din Eforie Nord, situat la doar 80 de metri de plajă. În cazarea de 35 de lei nu este însă inclus micul dejun, iar camera nu beneficiază de balcon.

Oferta este valabilă începând din data de 5 septembrie, până pe 15 septembrie. Singura condiție de care trebuie să țină cont turiștii este că e nevoie să plătească cel puțin 5 nopți de cazare pentru a beneficia de prețurile reduse.

VEZI GALERIA
11 imagini

În afară de cazarea de 35 de lei de persoană, turiștii pot alege să ia micul dejun la restaurantul hotelului, însă acest lucru costă 34 de lei de persoană pe zi. Cei care optează pentru demipensiune achită o taxă de 70 de lei pe zi, de cameră, iar cei care vor pensiune completă trebuie să plătească 140 lei/camera/zi.

Cât costă cazarea în Mamaia

Dacă în Eforie Nord, prețurile pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, în Mamaia, o noapte de cazare la un hotel de trei stele costă 86 de lei de persoană. Cei care aleg să se cazeze la un hotel de patru stele, tot în Mamaia, plătesc 150 de lei pe persoană, pe noapte.

Reducerile sunt, așadar, de peste 50% față de tarifele din vârf sezon. Sunt reduceri și la ofertele all inclusive, în cadrul programului la un hotel de 3 stele, de exemplu, din Jupiter costă 198 de persoana pe noapte la pachete de minimum 3 nopți, de pe 28 august.

Nu mai puțin de 27 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc și-au anunțat participarea până în prezent, la ediția cu numărul 41 a programului ”Litoralul pentru toți”.

Hotelierii estimează că aproape 100 de hoteluri se vor înscrie în acest program, iar astfel ar urma să fie disponibile aproximativ 10.000 de locuri de cazare.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE