Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jonathan Majors, starul din "Creed III", acuzat de agresiune și hărțuire

Armata americană a suspendat campania publicitară în care apărea actorul Jonathan Majors, starul din "Creed III". Actorul este suspectat de tentativă de strangulare, agresiune și hărțuire, după ce a fost reținut de poliție.

Actorul ar fi agresat o femeie de 30 de ani

Poliția din New York l-a reținut pe actor în acest weekend pentru o perioadă scurtă, după ce acesta ar fi agresat o femeie de 30 de ani într-un apartament din Manhattan. Victima a suferit răni minore la cap și la gât și a fost transportată la spital.

Cariera lui Jonathan Majors este în plină ascensiune și ar putea fi afectată de acest scandal. Cel mai recent film în care joacă, "Creed III", a depășit așteptările analiștilor în ceea ce privește încasările.

Avocații actorului au negat orice încălcare a legii și susțin nevinovăția actorului. "Nu a făcut nimic greșit. Așteptăm cu nerăbdare să îi reabilităm numele", a declarat un reprezentant al starului.

Jonathan Majors a devenit cunoscut datorită rolului din filmul "The Last Black Man in San Francisco". De succes este și filmul recent lansat "Ant-Man and The Wasp: Quantumania".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE