Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

"Shazam! Furia zeilor" a strâns 30.5 milioane de dolari. A fost primul weekend în box office-ul american pentru filmul cu supereroi

"Shazam! Furia zeilor", filmul cu supereroi a avut un debut dezamăgitor în Box Office-ul american, cu încasări mult sub așteptări în weekendul care tocmai s-a încheiat: 30,5 milioane de dolari. Cu toate acestea, pelicula e pe primul loc, urmată în top de filmul de groază "Scream VI".

Continuarea "Shazam!" a obținut la debut încasări mai mici decât primul film din serie, care a strâns la primele proiecții din 2019 peste 50 de milioane de dolari. Câștigurile din weekendul acesta sunt considerate foarte mici pentru producția care a costat 125 de milioane de dolari.

Jenna Ortega, apariție în "Scream"

Filmul de groază "Scream VI" a câștigat în al doilea weekend de difuzare 17,5 milioane de dolari, încasări mult mai mici decât cele din săptămâna anterioară.

În cel de-al şaselea opus al francizei "Scream", personajul înspăimântător Ghostface se află la New York, iar spectatorii pot să o vadă din nou pe actriţa Courteney Cox, precum şi pe protagonista serialului "Wednesday", Jenna Ortega.

"Creed III", 2023, Michael B. Jordan, Metro-Goldwyn-Mayer, Metro Goldwyn Mayer Pictures

Drama "Creed III" a mai strâns 15,4 milioane de dolari, după ce în urmă cu două weekenduri, la lansare a avut câștiguri de aproape 60 de milioane de dolari - unul dintre cele mai bune debuturi de filme despre sport din istoria box office-ului.

Filmul urmăreşte în continuare povestea lui Adonis Creed - fiul lui Apollo - care îşi reia activitatea sportivă pentru o confruntare mult aşteptată cu un vechi prieten. Acesta este primul film regizat de actorul Michael B. Jordan, care interpretează şi rolul principal.

"Puss in Boots", pe locul 10

Noul film SF al studioului Sony, "65", cu Adam Driver în rolul principal, a pierdut o poziţie şi ocupă locul al patrulea, cu încasări de 5,8 milioane de dolari.

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania", o producţie Marvel, cu Jonathan Majors, Paul Rudd şi Evangeline Lilly, se află pe locul al cincilea, cu încasări de 4,1 milioane de dolari.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice: "Cocaine Bear" (3,9 milioane de dolari), "Jesus Revolution" (3,5 milioane de dolari), "Champions" (3 milioane de dolari), "Avatar: The Way of Water" (1,9 milioane de dolari) și "Puss in Boots: The Last Wish" (1,5 milioane de dolari).

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE