Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

ÎPS Teodosie făcut ”diavol” în timpul slujbei. Reacția Arhiepiscopiei: ”Ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură”

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrerupt în timpul slujbei pe care a oficiat-o săptămâna trecută. Un bărbat prezent la procesiune i-a cerut să îi dea banii înapoi şi apoi l-a numit pe ÎPS Teodosie ”diavol” și ”nesimțit”.

”Te întreb de ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneţi mâna pe mine. Să îmi dai banii înapoi. Nesimţitule, diavole ce eşti”, a strigat bărbatul, la finalul slujbei.

ÎPS Teodosie l-a ascultat pe bărbat câteva secunde, după care şi-a continuat slujba.

Arhiepiscopia Tomisului a venit cu o primă reacție și anunță că ÎPS Teodosie nu îl cunoaște pe bărbatul care a tulburat slujba.

”Referitor la incidentul petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023, la Catedrala arhiepiscopală din Constanța, în care o persoană care s-a prezentat drept „nepotul părintelui Dumitru Stănei” a tulburat slujba Acatistului, oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului precizează următoarele:

- serviciul de Contabilitate nu cunoaște cine este persoana în cauză și nici nu există vreo datorie în acest sens;

- nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaște persoana respectivă și nici că ar avea vreo datorie financiară față de aceasta;

- faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură.”, este anunțul făcut de Arhiepiscopie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE