Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

"Îmi bubuie toată casa! Doamne ferește!" Exploziile dronelor, surprinse de localnici în zona Periprava, Tulcea

Dronele rusești au lovit din nou la granița dintre Ucraina și România, în noaptea de 17 septembrie, iar atacurile au fost surprinse și de localnicii din Tulcea, în zona localității Periprava. Unii dintre ei s-au speriat, au ieșit din case și au început să filmeze.

Pe imagini se văd clar explozii și se aud zgomotele tunurilor antiaeriene ucrainene, care încercau să doboare dronele. Totul s-a întâmplat puțin după ora 23.

Atacurile cu drone, surprinse de localnicii din Periprava

Localnic care filma atacurile cu drone: "Doamne! Am dat să mă culc și nu se poate. Nu poți, că nu-mi dau seama că o fi bubuit acolo. Îi bubuie toată casa, îmi cade tencuiala în cap! Ce-o fi acolo? Doamne ferește!"

Anterior atacului, oamenii din Tulcea au fost avertizați prin Ro-Alert să-și păstreze calmul și să se adăpostească, deoarece există „posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”. Autoritățile i-au îndemnat pe locuitori să se intre în beciuri, adăposturi sau să rămână în case, departe de geamuri și pereți exteriori. În mesaj se precizează că durata estimată este de 90 de minute.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE