Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ilie Năstase are filmul lui. Documentarul Nasty are un buget de 500.000 de dolari

După ce și-a lansat cartea autobiografică, Ilie Năstase va fi și protagonistul unui film despre el. Documentarul va fi lansat anul viitor și se va numi Nasty.

Documentarul care este dedicat vieții și carierei legendarului Ilie Năstase este produs în România și este semnat de regizorul Tudor Giurgiu.

Fostul număr unu mondial al tenisului spune că abia așteaptă să vadă produsul finit, la care se filmează deja de câteva luni. Documentarul conține episode inedite, povestite de Ion Țiriac sau Nadia Comăneci, care au filmat alături de Ilie Năstase la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

S-a filmat în șase țări

Documentarul Nasty are deja peste 200 de zile de filmare. Echipa de producție, formată din 15 oameni, s-a deplasat în locații din șase țări. S-a filmat în Paris, Londra, Roma, Madrid, București și Dubai. Bugetul filmului este de 500.000 de dolari.

Ilie Năstase a spus că așteaptă să se reîntoarcă în fața camerelor pentru finalul filmului care va fi lansat oficial anul viitor. Până acum, echipa de producție s-a deplasat la Roland Garros, la Wimbledon, la Mastersurile de la Roma sau Madrid, dar în acest an mai sunt programate și alte vizite pe la marile turnee.

Documentarul Nasty va conține și o serie de interviuri și momente memorabile povestite de foști sau actuali mari campioni, printre care Rafael Nadal, Boris Becker, Stan Smith, John McEnroe, Bjorn Borg, Henri Leconte, Mats Wilander, Nadia Comăneci sau Gheorghe Hagi.

Rafael Nadal, jucător de tenis: „Cred că jucători ca Ilie Năstase au fost primele mari vedete ale tenisului. Ei au ușurat calea pentru noi toți care am urmat după ei”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE