Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

În perioadele de reduceri, televizoarele se numără printre cele mai căutate produse, nu doar în România, ci în întreaga lume. Tocmai de aceea, producători din toată lumea au venit la IFA Berlin pentru a-și prezenta oferta.

Acolo găsim orice, de la plasme cu ecran transparent, la televizoare aproape indestructibile.

Televizoarele au avut nevoie de mai puțin de 20 de ani pentru a trece de la modelele în care loveam cu palma pentru a schimba canale, la ecrane transparente, simplu de integrat chiar și în cele mai pretențioase spații. Acum ceva timp ne doream televizoarea cu diagonală mare, apoi televizoare care să fie și foarte subțiri. Astăzi le avem pe amândouă și chiar mai mult.

Cristian Postolachi, Brand Manager: "Interconectivitatea este importantă când ne alegem un tv. Controlul vocal sau asistenții virtuali devin comuni. Un element important sunt aplicațiile de streaming, dar și interconectivitate cu telefonul. Cu alte cuvinte mergem în direcția de sufragerii smart."

După 20 de ani pe piață, Cristian Postolachi înțelege foarte bine ce vrea clientul și livrează produse ușor de folosit atât de către cei cu pretenții, cât și de către cei care pur și simplu vor să vadă seara un film.

Televizoarele aproape indestructibile

Însă televizoarele trebuie să satisfacă chiar și cei mai duri clienți. Așa cum ar putea fi copiii cu foarte multă energie. Pentru ei, există soluții aproape indestructibile.

Arkadiy Zubritkiy, reprezentant companie: "Nu este doar foarte rezistent, deci nu trebuie să îți faci griji când copilul aruncă ceva în el și poți să fii liniștit în privința zgârieturilor, chiar și când este vorba despre un cuțit."

În plus, acest model de televizor poate funcționa ca o lumină ambientală pentru camera copilului, dar și ca un obiect care să stimuleze creativitatea celui mic.

Arkadiy Zubritkiy, reprezentant companie: "Când am făcut cercetarea de piață, am aflat că pentru copii nu există o preferință în materie de culoare (n.r a televizorului) sau de formă, așa că am creat un design care le dă ocazia să își folosească imaginația."

Soluția pentru când pierzi telecomanda

Tot la IFA Berlin am găsit și soluția pentru una dintre cele mai enervante situații dintr-o sufragerie: momentul în care nu mai găsești telecomanda televizorului.

Este un televizor care poate fi controlat prin gesturile mâini. Are o cameră încorporată, care recunoaște gesturile și înlocuiește funcțiile televizorului.

La zecile de standuri din cadrul IFA Berlin la care producătorii expun cele mai noi produse găsești chiar și televizoare pentru cei pasionați de artă. Noutatea vine din faptul că, în cazul acestor gadgeturi, ele se integrează perfect pe un perete cu tablouri, astfel că, indiferent cât de capitvat ai fi de pictura primită cadou, în orice moment te poți întoarce la realitate și să te conectezi cu cele mai importante evenimente din lume.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE