Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„Harry & Meghan”, cel mai vizionat documentar Netflix în prima săptămână de difuzare

Serialul documentar despre prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui, Meghan, realizat de Netflix Inc, a acumulat cel mai mare timp de vizionare pentru un documentar pe această platformă de streaming în prima săptămână după lansare, a precizat marţi compania americană.

Primele trei episoade din „Harry & Meghan” au înregistrat 81,55 de milioane de ore de vizionare după premiera care a avut loc joia trecută, a anunţat Netflix într-un comunicat de presă. Peste 28 de milioane de posesori de conturi Netflix au urmărit cel puţin o parte din serial, potrivit Agerpres.

„Harry & Meghan'” a fost al doilea serial de limbă engleză difuzat pe Netflix, prin prisma vizionărilor, la nivel global, în perioada 5-11 decembrie, fiind devansat doar de „Wednesday”, o producţie din universul familiei Addams. „Harry & Meghan” a fost cel mai vizionat serial de limbă engleză în această săptămână în Marea Britanie.

În primele trei episoade, ducele şi ducesa de Sussex au făcut o serie de dezvăluiri: Meghan a povestit despre prima dată când a primit o ameninţare cu moartea, iar Harry a vorbit despre deghizările pe care le folosea atunci când se întâlnea cu Meghan.

Al doilea calup de episoade din „Harry & Meghan” va fi lansat joi pe Netflix.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE