Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Serialul documentar despre Prințul Harry şi Meghan, Ducesa de Sussex, va fi lansat pe 8 decembrie

Serialul documentar despre Harry şi Meghan va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix, a anunţat joi biograful cuplului, gigantul de streaming lansând un scurt trailer, informează AFP, preluată de Agerpres.

Potrivit biografului Omid Scobie, serialul în şase episoade va „împărtăşi cealaltă faţă a poveştii lor de dragoste şi a provocărilor cu care s-au confruntat”.

În videoclipul de prezentare a serialului, intitulat "Harry & Meghan", sunt prezentate fotografii alb-negru ale cuplului pe o muzică dramatică.

„Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise.”

„A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia”, spune Prințul Harry.

Anunţul survine în plină vizită în Statele Unite a prinţului William şi a soţiei sale Kate, aflaţi în relaţii mai rezervate cu Harry şi Meghan, care locuiesc acum în California.

Vizita prinţului va culmina vineri cu cea de-a doua ediţie a premiului său pentru mediu "Earthshot", care va avea loc la Boston (nord-est).

William, moştenitorul coroanei, a fost în mod notoriu în dezacord cu fratele său de când el şi Meghan au dezvăluit anul trecut că un membru al Casei regale a pus sub semnul întrebării culoarea pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea acestuia. De atunci, cei doi fraţi au apărut împreună doar în rare ocazii, cel mai recent în septembrie, la câteva zile după moartea Elisabetei a II-a, într-o atmosferă rece la Castelul Windsor.

„Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să auzim partea noastră de poveste?", spune şi Meghan în trailer, care descrie lansarea seriei de documentare drept un „eveniment global”.

Prinţul Harry urmează, de asemenea, să-şi lanseze memoriile la începutul lunii ianuarie, promiţând, de asemenea, o serie de dezvăluiri jenante.

O altă serie foarte urmărită de publicul larg, The Crown, a ajuns deja la al cincilea sezon, fiind disponibil, de asemenea, pe platforma Netflix. The Crown prezintă povestea reginei Elisabeta a II-a şi evenimentele politice şi personale care i-au modelat domnia. Noile episoade prezintă o perioadă dificilă pentru familia regală a Marii Britanii, confruntată cu probleme în căsnicia dintre prinţesa Diana şi prinţul Charles.

Cel de-al cincilea sezon a avut premiera la două luni după decesul reginei Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE