Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fără interacțiuni la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. William și Harry nu s-au privit în ochi în timpul procesiunii

Prințul William și Prințul Harry nu au avut niciun contact vizual unul cu celălalt și nu au dat niciun semn de apropiere în timp ce au însoțit sicriul Reginei Elisabeta a II-a.

Potrivit The Guardian, lucrurile au rămas neschimbate și atunci când celor doi prinți li s-au alăturat soțiile lor, Kate și Meghan, la Westminster Abbey.

Harry și-a ținut privirea doar în față în timpul funeraliilor de la Westminster la Castelul Windsor. Cei doi au mers în spatele Regelui Charles al III-lea, Prințesei Anne, Prințului Edward și Ducelui de York.

Cei doi au pășit unul lângă celalalt, fără ca între cei doi să se afle un membru al familiei regale, cum s-a întâmplat la înmormântarea ducelui de Edinburgh, anul trecut. Totuși, nu au dat niciun semn că și-ar fi depășit problemele din trecut.

Când au ajuns la capela Sf. George, William, Kate și copiii lor au așteptat la marginea stranei, pentru a le permite lui Harry și Meghan să treacă, înainte de a-și ocupa propriile locuri.

Din nou, nu a existat nicio atingere și niciun semn de afecțiune, nici măcar din priviri, între cei doi frați. Prințesa Charlotte a stat între Harry și mama ei.

Meghan, în vârstă de 41 de ani, nu a urmat tradiția ca femeile familiei regale să poarte un „voal de doliu” din dantelă neagră, dar același lucru s-ar putea spune despre Prințesa Beatrice, Contesa de Wessex și fiica ei, Lady Louise Windsor. În schimb, a purtat o pelerină și o rochie neagră, concepute de Stella McCartney, și o pălărie cu boruri largi.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE