Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Cartea de memorii a prinţului Harry va fi lansată în ianuarie 2023

Publicat de: Euronews

Harry, Ducele de Sussex, îşi va lansa memoriile în ianuarie 2023, a anunţat Penguin Random House, potrivit site-ului publicaţiei britanice The Independent, preluată de Agerpres.

Cartea „personală şi emoţionantă" a prinţului Harry, intitulată "Spare", va fi lansată pe 10 ianuarie.

Veniturile obţinute din această carte vor sprijini două organizaţii caritabile. Prima este Sentebale, căreia Harry i-a donat 1,5 milioane de dolari (1,29 milioane de lire sterline).

Harry a fondat organizaţia, care sprijină copiii şi tinerii vulnerabili din Lesotho şi Botswana, bolnavi de HIV/SIDA, împreună cu prinţul Seeiso.

A doua organizaţie sprijinită este WellChild, aflată sub patronajul lui Harry de 15 ani, care va primi o donaţie de 300.000 de lire sterline. WellChild face posibil ca tinerii şi copiii cu nevoi complexe de sănătate să fie îngrijiţi la domiciliu în loc de spital, ori de câte ori este posibil.

Sentimentele prințului Harry în momentul pierderii mamei sale, prințesa Diana

„A fost una dintre cele mai sfâşietoare imagini ale secolului XX: doi băieţi, doi prinţi, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea îndurerată şi îngrozită", se indică în descrierea oficială a cărţii.

„În timp ce Diana, Prinţesa de Wales, era înmormântată, miliarde de oameni s-au întrebat ce gândesc şi ce simt prinţii - şi cum se vor desfăşura vieţile lor de acum încolo. Pentru Harry, aceasta este, în sfârşit, acea poveste. Cu onestitatea sa brută şi neabătută, ”Spare” este o publicaţie de referinţă, plină de informaţii, revelaţii, autoexaminare şi înţelepciune greu câştigată despre puterea eternă a iubirii asupra durerii", se mai precizează în descrierea cărții.

Un audiobook narat de prinţ va fi, de asemenea, lansat pe 10 ianuarie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE