Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Meghan Markle susține că este “loc de iertare” între ea și membrii familiei regale britanice

Ducesa de Sussex s-a destăinuit în legătură cu "pierderea" tatălui său şi despre cum nu trebuie să se întâmple la fel în cazul soţului ei şi al tatălui acestuia, prinţul Charles, informează luni DPA, potrivit Agerpres.

Meghan a vorbit despre tatăl ei înstrăinat, Thomas Markle, şi a reflectat asupra relaţiei dintre ducele de Sussex şi prinţul de Wales în timpul unui interviu acordat revistei The Cut în reşedinţa sa din California.

Se crede că relaţia dintre ducele de Sussex şi tatăl său ar fi tensionată de când Harry şi Meghan au renunţat la calitatea de membri activi ai familiei regale. Harry a declarat în timpul interviului lor televizat acordat vedetei de televiziune Oprah Winfrey anul trecut că prinţul Charles a încetat să-i mai răspundă la telefon.

Vorbind despre impactul deciziei lor, Meghan a declarat pentru The Cut: "Harry mi-a spus: 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces".

"Nu trebuie să fie la fel pentru ei cum a fost pentru mine, dar aceasta este decizia lui", a adăugat ducesa.

O sursă apropiată prinţului Charles a declarat că acesta ar fi întristat dacă Harry ar fi simţit că relaţia lor a fost afectată, adăugând: "Prinţul de Wales îşi iubeşte ambii fii".

Meghan a dezvăluit, de asemenea, că ea crede că există "loc de iertare" între ea şi familia regală britanică.

"Cred că iertarea este foarte importantă", a subliniat ea pentru revistă.

Meghan a mai spus că se va "întoarce pe Instagram" după ce şi-a şters contul în urmă cu mai bine de patru ani în cadrul procesului de a deveni membru senior al familiei regale.

Ea a adăugat că, odată cu ştergerea conturilor sale personale de pe reţelele de socializare, s-a simţit ca "o actriţă" care joacă rolul de membru al familiei regale.

"Am fost o actriţă. Toată treaba mea era: 'Spuneţi-mi unde să stau. Spuneţi-mi ce să spun. Spuneţi-mi cum să spun. Spuneţi-mi ce să port şi o voi face''', a povestit ducesa de Sussex.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE