Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

George Simion, despre Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București: „Îl recomandă și viața, și cariera”

Mihai Enache este candidatul AUR la Primăria Bucureşti, anunțat încă din luna octombrie. Despre el, George Simion a declarat, sâmbătă, că „este un tânăr pe care îl recomandă atât viaţa, cât şi cariera”, transmite Agerpres.

George Simion: „Pe candidatul nostru îl recomandă atât viaţa, cât şi cariera şi este un expert”

Candidatura lui Mihai Enache la Primăria Capitalei a fost anunțată de AUR în octombrie 2023, iar Cristian Popescu Piedone a anunțat în exclusivitate la Euronews România că își va anunța oficial candidatura duminică la Primăria Municipiului București. De cealaltă parte, PSD și PNL întâmpină probleme. În momentul de față, un medic și un arhitect sunt luați în calcul, pe lângă Firea și Burduja: este vorba despre managerul Spitalului Universitar, doctorul Cătălin Cîrstoiu, și arhitectul Tiberiu Florescu, au declarat surse politice pentru Euronews România.

George Simion, liderul AUR: „Suntem în faţa dumneavoastră şi în faţa primăriei (...) pentru a pune capăt supliciului prin care trec cei de la PSD-PNL în căutarea unui candidat la Primăria Bucureşti. (...) Candidatul nostru este un tânăr pe care îl recomandă atât viaţa, cât şi cariera şi este un expert”, a declarat George Simion, potrivit sursei, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută în faţa Primăriei Capitalei, el făcând astfel referire la Mihai Enache, candidatul AUR pentru funcţia de primar general.

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Bucureşti: „PSD și PNL nu sunt în stare să nominalizeze un candidat la Primăria Capitalei”

Mihai Enache, candidatul Partidului AUR la Primăria Capitalei, a transmis și el un mesaj, în care susține că ar vrea să „oprească batjocura la adresa bucureștenilor”.

„Astăzi le-am transmis PSD și PNL, care au condus România 34 de ani și care nu sunt în stare să nominalizeze un candidat la Primăria Capitalei, că experiența și pregătirea în administrația publică sunt lucruri de care bucureștenii vor ține cont la alegerile locale.

Nu cariera în televiziune te recomandă pentru funcția de primar, nu succesul pe rețelele de socializare, nu activismul în ONG-uri, ci munca în administrația publică locală și rezultatele. Oprim batjocura la adresa bucureștenilor”, a scris el, pe Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE