Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

EXCLUSIV. Cristian Popescu Piedone își anunță duminică, oficial, candidatura la Primăria Capitalei. Piedone Jr., la Sectorul 5

Cristian Popescu Piedone, actualul edil al Sectorului 5, a anunțat, vineri, în direct la Euronews România, că își va anunța oficial candidatura duminică la Primăria Municipiului București. De asemenea, fiul său, Vlad Iliuță Piedone Popescu, va candida la Primăria Sectorului 5.

”Nu aștept susținerea nimănui. Mi-am oferit oferta mea atât electorală, cât și politică.

Singurii care mă susțin de peste 30 de ani sunt cetățenii Bucureștiului. I-am reprezentat în două mari primării, i-am reprezentat în Consiliul General, de la lipitor de afișe în 1992 până la primar la două sectoare.

Biologic mi-a venit timpul datorită experienței mele în administrație să îmi închei cariera, așa cum ar trebui să o închei atât pentru mine la apogeul carierei (...) să fiu candidatul preferat astăzi de bucureșteni. Nu o spun eu, o spun sondajele partidelor politice la funcția de primar general”, a declarat Cristian Popescu Piedone, la Euronews România.

”Meteoritul Piedone este pe orbită de 30 de ani”

”M-am oferit să fiu un candidat, pentru că sunt președintele Partidului Umanist Social Liberal care am vrut să salvăm Bucureștiul cu adevărat, nu cum l-a salvat Nicușor Dan.

Le-am oferit această variantă de a mă susține. Se pare că ei, de fiecare dată - lucrurile astea se vor vedea pe 9 iunie la vot - în care cetățenii Bucureștiului s-au săturat de politica de cancelariel

”Oricând aș veni la dumneavoastră în studio să vă prezint în 10 minute desene animate, așa cum au prezentat candidații la primăria generală - proiecte, programe. S-a pus ceva în practică? Zero realizări! Credeți că omul mai are nevoie de programe și de vrăjeală politică?

Îl citez pe Rareș Bogdan: ”Meteoritul Piedone este pe orbită de 30 de ani. După 30 de ani a intrat în atmosferă. Acum este timpul meu, odată intrat în atmosferă, datorită legii fizicii, nu mă regăsesc decât în impactul de 9 iunie, ca primar general”, a mai spus edilul Sectorului 5.

”Nu pot fi curvă să mă sucesc. Am zis - candidez, merg până la capăt”

De asemenea, Piedone a precizat că își va lansa duminică oficial candidatura pentru funcția de primar general.

”Voi prezenta un program. Voi prezenta programul pe care l-am prezentat la fiecare campanie electorală

Dacă eu am rostit în fața cetățeanului, nu pot fi curvă ca alte curve - îmi scuzați expresia - să mă sucesc. Am zis - candidez, merg până la capăt”, a afirmat el.

Piedone vrea la PMB - Piedone Jr, la Primăria Sectorului 5

”Când toți se chinuie să-și desemneze primarii, duminică la ora 11 la Palatul Parlamentului, Cristian Popescu Piedone își anunță primarul general, subsemnatul, și cei șase candidați la primăriile de sector ale PPUSL.

Cristian Popescu Piedone candidat la Primăria Capitalei Vlad Popescu Piedone candidat a Primăria Sectorul 5. Restul, surprizele pentru celelalte sectoare”, a mai precizat edilul Sectorului 5.

Piedone: ”Aș fi ultima persoană să-l susțin pe Nicușor”

”Aș fi ultima persoană să-l susțin pe Nicușor, dar Nicușor se regăsește într-o situație și văd pe toate știrile că bugetul Capitalei este negociat și nu este votat. Alo, liberalii! L-ați susținut și l-au susținut până acum câteva săptămâni. Acuma îi blocați bugetul! De ce? Că a venit campania electorală?

Vreți să vă lăsați oamenii fără salarii? Vreți să lăsați oamenii fără STB? Vreți să lăsați oamenii fără asistență maternală, actorii să nu primească salariile?

Când pun interesul politic sabotându-l pe ultima 100, trebuia să-l sabotezi sau să-i vorbești de la început. La mine nu există așa ceva în 30 de ani. În consiliile pe care le-am le-am coordonat, eu n-am avut majoritate, dar dialogul face totul”, a mai spus fostul primar al Sectorului 4.

Condiția ca Piedone să renunțe la candidatură la PMB

”Există într-adevăr cineva care mă poate întoarce din drum astăzi peste o oră, mâine, peste o săptămână, sunt părinții mei. Dacă-mi aduceți înapoi de acolo de unde sunt, renunț la candidatură ca să mă bucur de părinți”, a menționat Piedone.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE