Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gabriela Firea, realeasă ca președinte al PSD București. A promis că nu o să o mai "bată gândul" de a candida la primărie

Gabriela Firea nu a avut nicio problemă în a fi realeasă ca președinte al organizației PSD București. Senatoarea a primit 591 de voturi din 631 de delegați și, spune ea, și-a "pansat rănile", după ce a văzut că a fost "lăsată pe dinafară" de PSD, care îl susține pe Cătălin Cîrstoiu pentru candidatura la funcția de primar al Bucureștiului, în locul ei.

Gabriela Firea, realeasă ca președinte al PSD Bucureși

"Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradiţională pe care o iubesc foarte mult. M-am uitat în ochii dumneavoastră şi mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine, ca persoană, să mă retrag într-un moment de cumpănă şi acolo unde simţeam că nu mai găsesc locul.

Dar nu era corect pentru mine, ca om politic şi pentru dumneavoastră şi pentru toţi acei bucureşteni care şi-au pus speranţa în noi şi care aşteaptă să fim şi noi parte a schimbării în bine a vieţii lor, indiferent de unde luptăm, că suntem în Consiliul Local, că suntem în Consiliul General, la primăriile de sector, la Primăria Capitalei, în Parlamentul naţional sau în Parlamentul European", a spus Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Firea a surprins însă cu o declarație. Ea a spus că nu va mai candida niciodată la primărie.

"Şi astăzi, mai mult ca oricând, mă bucur că am luat o decizie corectă, o decizie bună, uitându-mă la dumneavoastră şi mulţumindu-vă încă o dată. Şi promit să nu mă mai bată gândul niciodată.

Dacă voi greşi vreodată în faţa dumneavoastră, îmi voi cere repede iertare, ca să nu ţinem supărare. A greşi este omeneşte, este firesc.

M-aş bucura foarte mult, la anul, dacă ne întâlnim, (...) Bucureştiul să arate altfel, să ne putem mândri cu capitala noastră, să putem să găsim similitudini în evoluţia şi dezvoltarea Bucureştiului cu ceea ce se întâmplă la nivel european şi mondial din punct de vedere al urbanismului, al creşterii calităţii vieţii. Şi cu adevărat să simţim că ne-am făcut datoria", a spus Gabriela Firea.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE