Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gabriela Firea, dezamăgită după deciziile coaliției. ”Încerc să-mi revin personal din acest moment dificil”

Gabriela Firea, fostul primar general, a catalogat drept un ”moment dificil” faptul că liderii PSD - PNL nu au sprijinit-o în cursa pentru Primăria Capitalei și au sprijinit în schimb candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu.

Întrebată dacă va rămâne pe lista comună PSD - PNL pentru alegerile europarlamentare, Gabriela Firea a precizat că nu a cerut nimic și că au existat ”niște discuții, dar nu s-au finalizat”.

”N-am cerut nimic, sincer. Rămâne valabil. Eu nu am cerut nimic pentru că nu mi se pare după ce am luptat trei ani și jumătate să reprezint PSD la Primăria Capitalei să vin să cer ceva. Au fost niște discuții, dar nu s-au finalizat. Sper să le închei aici”, a precizat șefa PSD București.

Cât despre posibilul refuz de a fi inclusă pe lista candidaților pentru europarlamentare, Gabriela Firea a dat de înțeles că nu a acceptat și nici nu a refuzat această variantă.

”Nici nu am acceptat, nici nu am refuzat. Încerc să-mi revin personal din acest moment dificil pentru care m-am pregătit trei ani și jumătate și nu a fost să fie, dar viața merge mai departe”, a menționat Firea.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a fost prezentat, miercuri, de liderii coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă care are avea loc la Palatul Parlamentului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE