Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gabriel Guevara a fost arestat în timpul Festivalului de Film de la Veneția. Actorul spaniol, acuzat de agresiune sexuală

Actorul spaniol Gabriel Guevara, cunoscut pentru rolurile din filmul ”Culpa mia” și varianta spaniolă a serialului Skam, a fost arestat în timpul Festivalului de Film de la Veneția, fiind acuzat de agresiune sexuală, relatează Euronews.com.

Autoritățile din Franța au emis pe numele lui Gabriel Guevara un mandat internațional de arestare. Informația despre arestarea lui Guevara a fost publicată de publicația La Nuova Venezia.

Organizatorii Festivalului de Film de la Veneția au subliniat că arestarea actorului în vârstă de 22 de ani nu are legătură cu evenimentul.

"În urma articolelor apărute pe diverse site-uri, referitoare la arestarea actorului spaniol Gabriel Guevara la Veneția, Bienala precizează că prezența acestuia la Veneția nu a avut legătură cu niciun eveniment sau producție legată de cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția”, au precizat reprezentanții festivalului.

Gabriel Guevara, care are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, și-a făcut debutul în adaptarea spaniolă a serialului nordic pentru adolescenți Skam, înainte de a deveni celebru în serialul cunoscut în serialul ”Culpa mia”, distribuit de platforma Amazon.

Actorul urma să primească un premiu numit ”Filming Italy" cu ocazia Festivalului de Film de la Veneția.

Curtea de Apel din Veneția va trebui acum să se pronunțe în cazul lui Guevara înainte ca acesta să poată fi extrădat. Actorul se află în prezent în arest preventiv. Deocamdată, nu se cunosc acuzațiile exacte care i se aduc.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE