Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Frații Tate pozează în apărători ai justiției, în mediul online. Cei doi lansează o platformă pentru bărbații care se confruntă cu acuzații false făcute de femei

Deși sunt în continuare cercetați de către procurori DIICOT și se află sub control judiciar, frații Tristan și Andrew Tate continuă să își construiască imperiul în mediul online. Cei doi au anunțat lansarea unei platforme destinată bărbaților care se confruntă cu acuzații false făcute de femei.

”Poți spune de puține ori oamenilor despre traficul de persoane fără să ai dovezi. Unde sunt fetele? Unde sunt videoclipurile? Unde sunt victimele? Unde sunt pozele? Nu e nimic. Când voi scăpa de această situație, îmi voi folosi platforma masivă și capacitatea financiară pentru a lansa o organizație de caritate, pentru a preveni ca acest lucru să se mai întâmple vreodată unui bărbat.”

Așa își începe Andrew Tate prezentarea pentru campania lansată în mediul online, în urmă cu câteva zile. Scopul este, după cum spune controversatul influencer, de a sprijini financiar bărbații care sunt în situația lui. Nevinovați și acuzați pentru fapte pe care nu le-ar fi comis niciodată.

Într-un anunț postat pe pagina lui de Twitter, Andrew Tate explică faptul că există o adevărată epidemie de femei care acuză în mod fals și rău intenționat bărbații de infracțiuni odioase și oribile. Tate le promite celor care accesează această platformă că, în cazul în care au nevoie de acest lucru, vor fi reprezentați din punct de vedere juridic, dar vor avea parte și de susținere financiară pe tot parcursul procesului, așa încât aceștia să fie ajutați.

În doar trei zile, postarea lui Andrew Tate a adunat peste 2,7 milioane de vizualizări și a primit peste 50 de mii de aprecieri

Mai mult, inițiativa lui a fost bine primită de fani. Unii o numesc ”onorabilă”, alții îi mulțumesc milionarului pentru implicare. Această postare s-a numărat printre primele făcute de Andrew Tate, după eliberarea din arestul la domiciliu.

Tribunalul București a decis ca frații Tate să fie cercetați sub control judiciar, după patru luni în care au fost arestați la domiciliu. Cei doi trebuie însă să se prezinte, de patru ori pe săptămână, în fața agenților Poliției din Voluntari.

Andrew și fratele lui, Tristan Tate, sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni, printre care trafic de persoane, grup infracțional organizat, instigare la lovire și alte violențe.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE