Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Frații Tate au scăpat de arestul la domiciliu. Andrew și Tristan au fost plasați sub control judiciar

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au scăpat de arestul la domiciliu și au primit o măsură restrictivă mai ușoară. Judecătorii Curții de Apel din București au decis că cei doi pot fi cercetați sub control judiciar, iar hotărârea nu mai poate fi contestată.

Pe lângă frații controversați, și cele două inculpate din dosar scapă de arestul la domiciliu.

Curtea de Apel București le-a admis contestația depusă și au înlocuit măsura de arest la domiciliu cu cea a controlului judiciar.

Andrew, în vârstă de 36 de ani, și Tristan, dar și cele două presupuse complice vor trebui să respecte o serie de obligații, printre care: să nu depășească limita teritorială a județului Ilfov și a municipiului București, să se prezinte la o secție poliție din apropiere o dată pe săptămână și să anunțe dacă își schimbă locuința.

De asemenea, există o listă lungă de martori sau rude ale presupuselor victime de care au interdicție să se apropie.

Frații Tate au dublă cetățenie - britanică și americană. Ei și cele două complice ale lor, Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel, au fost trimiși în judecată pe data de 20 iunie.

Ce acuzații li se aduc fraților Tate

Frații Tate sunt acuzați că ar fi racolat tinere prin metoda „loverboy”, că le obligau să facă filmulețe care erau postate apoi pe site-uri pentru adulți.

Mai exact, procurorii îi acuză de constituire de grup infracțional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activități, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE