Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Frații Tate, interviu-eveniment pentru celebrul Piers Morgan: "Bărbații și femeile sunt creați diferit de Dumnezeu"

Frații Andrew și Tristan Tate și-au spus povestea într-un interviu realizat de celebrul Piers Morgan. Jurnalistul britanic a obișnuit publicul cu materiale de impact, printre care și acel interviu în urma căruia Cristiano Ronaldo a fost dat afară de Manchester United pe 22 noiembrie 2022.

Britanicii Andrew Tate (36 de ani) și Tristan Tate (35 de ani) au scăpat de măsura arestului preventiv și de cea a arestului la domiciliu, însă nu au voie să părăsească Bucureștiul și județul Ilfov fără o încuviințare pealabilă. Aceștia ceruseră să plece din România.

Ei au fost acuzați de mai multe infracțiuni, printre care constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, viol, acces ilegal la sistem informatic, lovire sau alte violențe, etc.

Frații Tate, interviu cu Piers Morgan

Piers Morgan a discutat mai întâi cu Andrew Tate, cel mai vocal dintre frați, fost luptător de kickbox și mma. Presa britanică a considerat drept "bizar" acest interviu, prin cele spuse de Tate.

La un moment dat, Andrew Tate a susținut că are "sute de milioane de dolari", iar Piers Morgan i-a replicat că nu e adevărat și i-a amintit că 17 milioane i-au fost confiscate. Astfel, Tate a fost întrebat unde e restul banilor.

"Probabil că i-am pierdut", a fost replica senină a acestuia.

"Cum ți-ai plătit facturile?", a fost replica imediată a lui Morgan, la care Tate a răspuns: "Dumnezeu mi-a plătit facturile. (...) Trebuie să am încredere în sistemul judiciar românesc. Nu am altă soluție. Nu sunt laș, nu o să fug".

Evident că discuția a abordat și subiectul legat de femei și despre acuzațiile care i s-au adus, sau despre faptul că este considerat misogin. Andrew Tate a vorbit și despre "fata sa", dar și despre viziunea sa legată de femei, în general.

"Fata mea lucrează la Starbucks pentru a-și plăti chiria. (...) Cred că puterea femeilor rezidă în modestie. Bărbații și femeile au fost creați diferit de Dumnezeu. Un bărbat are anumite ocupații și o femeie are anumite ocupații. (...) Femeile sunt emotive. E o superputere", a spus Tate.

În acest context, Piers Morgan l-a întrebat de unde vin acele postări ale sale în care a spus că "femeile sunt sclave", iar răspunsul său a fost și mai surprinzător: "Sclave care poartă Prada".

Acuzat de trafic de persoane, Andrew Tate a fost întrebat dacă a folosit metoda 'lover boy'.

"Tu știi ce înseamnă 'metoda loverboy'? Înseamnă a fi amabil, politicos și bun. Și le-a plăcut foarte mult, ca persoană, (loverboy) le-a spus cum să posteze pe TikTok, este un băiat iubitor!", a răspuns Tate.

Frații Tate au stat în arest preventiv mai bine de trei luni

Frații Tate au fost arestați preventiv în decembrie 2022, iar din 31 martie 2023, au fost plasați în arest la domiciliu. Pe 4 august, ei au scăpat de arestul la domiciliu și au fost plasați sub control judiciar, o măsură mai permisivă. Astfel, Piers Morgan nu a ocolit nici subiectul arestului.

"Nici n-au fost în stare să-mi traducă mandatul de arestare. (...) Închisoarea din România este exact atât de rea pe cât se așteaptă lumea să fie, deși gândacii nu erau prea răi. Este foarte stresant și cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te întorci la Dumnezeu și să te antrenezi cât mai mult posibil. Am făcut zilnic mii de flotări. Zilnic! Nu aveam voie să ies, nu aveam timp de ieșit în curte. Eram 24 de ore pe zi închis într-o cameră, probabil de trei sau patru metri. Și nu faci altceva decât să te uiți la perete și să te gândești: 'Viața este rea'. Îmi curgeau lacrimi pe față, dar nu plângeam", a spus Andrew Tate.

"Adică ai plâns. Dar spui asta ca să nu pari slab", a fost replica lui Piers Morgan.

"Nu sunt de acord. Clar că nu. Acesta este un scenariu perfect în care să plângi, dar cred că actul de a plânge este un act de disperare, să stai și să plângi este un act în sine. A face flotări gândindu-te la copiii tăi, cu lacrimi curgându-ți pe față. Dar eram preocupat să fac cât mai multe flotări posibil în acea zi, nu consider că am plâns, consider că lacrimile curg pe față", a fost reacția lui Andrew Tate.

Acesta a vorbit și despre forțele de ordine, dar și despre gardienii din închisoare: "Și-au cerut multe scuze. Tuturor le-a părut foarte rău pentru ceea ce mi s-a întâmplat... Spuneau așa: 'Ascultă, ai devenit prea mare, îmi pare rău, așa funcționează lucrurile și îmi pare rău. Aceasta e masa ta.' Nimeni nu a avut nicio problemă reală cu mine. Au fost câteva situații în care ar fi putut avea loc incidente violente. Și-ar fi dorit să aibă ocazia să mă amenințe... Și și-au dat seama că ar fi fost o decizie proastă".

Printre altele, Andrew Tate a precizat că vaccinul anti-COVID este "otravă" și l-a înrebat pe jurnalist dacă a participat și el la acea petrecere a fostului premier britanic Boris Johnson, în plină pandemie.

Tate crede că acuzațiile care i se aduc sunt "o mizerie" și că a fost închis pentru opiniile sale referitoare la coronavirus și la războiul din Ucraina: "Totul este o glumă".

  • La finalul lunii septembrie, frații Tate au scăpat de interdciția de a părăsi Bucureștiul și județul Ilfov fără o încuviințare prelabilă, dar au primit interdicția de a părăsi România, în ciuda cererii avocaților lor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE