Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Andrew Tate, la ieșire de la DIICOT: „Dacă ești bogat în România, cred că ești un criminal”

Frații Tate au fost aduși joi din arestul Poliției la sediul DIICOT, unde procurorii au făcut din nou perchezițiile informatice. La ieșire de la audieri, fostul kickboxer Andrew Tate a afirmat că dacă ești bogat în România, ești considerat ca fiind un „criminal”.

Andrew Tate a făcut noi declarații controversate presei, după ce a părăsit încătușat sediul DIICOT.

„În America, dacă ești bogat, cred că ești un actor. Dacă ești bogat în Londra, cred că ești un om de afaceri. Dacă ești bogat în România, cred că ești un criminal”, a spus fostul kickboxer devenit influencer.

De asemenea, fratele său, Tristan, îi acuză pe procurorii DIICOT că distrug „reputația internațională a României” din cauza anchetei pe care o desfășoară împotriva lor

„DIICOT distruge reputația internațională a României prin ceea ce face”, a afirmat Tristan Tate.

Frații Tate le-au înmânat reporterilor care-i așteptau la sediul DIICOT două bilețele scrise de mână, în limba engleză. În acestea, Tristan și Andrew Tate susțin că singurele probe pe care procurorii le au împotriva lor sunt doar câteva filmulețe de pe Tik Tok.

„Toată lumea știe că nu am făcut nimic rău nimănui. Nu există dovezi. Nu arată dovezile pentru că nu există”, a afirmat Andrew Tate.

În schimb, avocatul fraților Tate a afirmat că nu este de acord cu afirmațiile făcute de clienții săi, însă „manifestarea frustării” acestora nu este interzisă de „vreun act normativ”.

Eugen Vidineac, avocatul frațiilor Tate: „E o alegere personală pe care personal nu o îmbrățișez. Ce să fac, să îmi cert clienții, să îi trag de urechi?

Reporter: V-au spus?

Eugen Vidineac: Sub nicio formă... Dacă mi-ar fi spus, credeți că s-ar mai fi întâmplat?

Dar ei au voie...Nu este interzis în vreun act normativ, cu titlu expres, a fost manifestarea lor de voință, manifestarea frustrării, știu eu. Fiecare răspunde pentru faptele sale”.

Procurorii au continuat să verifice, în prezența celor doi frați, dispozitivele informatice ridicate în timpul perchezițiilor, în căutarea de probe.

Frații Tate se află în arest preventiv din 30 decembrie. Sunt acuzați că, alături de două complice, obligau unor femei să realizeze materiale cu conţinut pornografic. În încercarea de a scăpa din arest, frații Tate au angajat o avocată din America, celebră după ce i-a apărat pe Chris Brown sau Mike Tyson, dar care nu poate pleda în Romania.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE