Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FOTO | Prinții George, Charlotte și Louis, prima lor plimbare cu trăsura, la Jubileul de Platină al Reginei

Este o premieră regală pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, care și-au făcut joi debutul la plimbarea cu trăsura, la Trooping the Colour, sărbătoarea anuală a zilei de naștere a reginei Elisabeta.

Cei trei copii au călătorit împreună în prima trăsură din convoi, alături de mama lor, Kate, și de Camilla, Ducesa de Cornwall. William a participat la ceremonie pe cal. El a purtat uniformă militară și o pălărie din blană de urs, titrează publicația People.

Kate a optat pentru o rochie albă pe care a mai purtat-o anterior, creată de Alexander McQueen, același creator al rochiei sale de mireasă. Ea a accesorizat rochia cu o pălărie Philip Treacy. Cei trei micuți au purtat îmbrăcăminte albastră, în tonuri diferite.

George, în vârstă de 8 ani, a îmbrăcat un costum, cu cămașă albă și cravată albastră. Charlotte, în vârstă de 7 ani, a purtat o rochie albastră cu mâneci transparente. Iar Louis, în vârstă de 4 ani, a arătat adorabil într-un compleu alb și albastru de inspirație marinărească pe care tatăl său William l-a purtat la același eveniment când era mic.

În timp ce trăsura înainta, George, Charlotte și Louis au salutat entuziasmați mulțimea de pe străzile Londrei.

Prințul William și-a făcut debutul în trăsură în 1987, cu doar câteva săptămâni înainte de a împlini cinci ani și a purtat îmbrăcăminte albastră. A călătorit alături de mama sa, Prințesa Diana, și de străbunică.

Prințul Harry avea, de asemenea, 4 ani când a făcut prima sa plimbare cu trăsura Trooping the Colour, alăturându-se fratelui său, mamei și străbunicii sale într-o trăsură descoperită.

Deși este pentru prima dată când George, de 8 ani, Charlotte, de 7 ani, și Louis, de 4 ani, au luat parte la ceremonia cu trăsura, tinerii membri ai familiei regale sunt deja obișnuiți ai Trooping the Colour, după ce au apărut cu toții anterior la balconul Palatului Buckingham pentru defilarea Forțelor Aeriene Britanice.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE