Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fine dining pentru clienții blănoși. Un restaurant exclusiv pentru câini s-a deschis în San Francisco

Fine dining pentru căței și doar o gustare pentru stăpâni, asta propune un restaurant din San Francisco, unde un labrador care își sărbătorește ziua de naștere poate devora în câteva secunde o friptură cu ouă de prepeliță sau o porție de napolitane cu piele de pui.

Par niște deserturi delicioase, dar nu suntem într-o cofetărie, ci într-un restaurant unde cățeii sunt răsfățați cu preparate fine dining.

Rahmi Massarweh, bucătar și proprietar restaurant pentru căței: „Când pregătim mâncarea este un întreg proces care îți consumă timp. Implică tehnică, sunt multe detalii în ceea ce facem. Produsele de patiserie, de exemplu, durează, în medie, aproximativ două zile să le facem. Ştiu că vor fi mâncate în două secunde.”

Meniul include și o gustare pentru stăpâni

Pentru 75 de dolari fiecare cățel primește o masă care include napolitane cu piele de pui, friptură cu ouă de prepeliță sau tartar. Meniul include și o gustare pentru stăpâni.

Stăpână: „Vreau ca și câinele meu, care are o viață scurtă, să încerce lucruri noi. Mie îmi plac mâncărurile rafinate, așa că îl las să experimenteze același lucru.”

Rahmi Massarweh, bucătar și proprietar restaurant pentru căței: „Meniul nostru este mai mult o experiență. Este o experiență atât pentru câini, cât și pentru stăpâni, pentru oameni. Uneori nu știu care se distrează mai tare.”

O familie și-a scos în oraș labradorul, care a împlinit opt ani, și i-a comandat o supă.

În restaurant bunele maniere nu sunt o regulă

Stăpân: „Probabil că nu este ceva ce am face tot timpul, dar este cea de-a opta aniversare a lui, așa că am vrut să-i facem o plăcere.”

Stăpână: „Am vrut să-l sărbătoresc. El este special pentru mine, este copilul meu patruped și acesta este locul perfect pentru o sărbătoare cu adevărat frumoasă. Și noi suntem gurmanzi, cred că și el este acum.”

În entuziasmul lor, patrupezii mai scapă mâncarea, dar în acest restaurant bunele maniere nu sunt o regulă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE