Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Skyparty în baloane cu aer cald, în Sibiu. Participanții vor asculta muzică live, la 1.000 de metri altitudine

Un festival inedit de baloane cu aer cald va avea loc în perioada 28 - 31 iulie, în Sibiu. A doua ediție revine cu o premieră absolută în țara noastră.

Air Sensation Festival va avea, în 2022, o petrecere deasupra norilor, cu muzică live, în care DJ-ul și participanții se vor afla în baloane, la aproximativ 1.000 de metri altitudine. 

Evenimentul se va desfășura în zona industrială Ocna Sibiului și dorește să le ofere participanților o experiență de neuitat, cu zboruri, petreceri cu artiști locali și internaționali și alte surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, conform Turnul Sfatului. 

Petrecerile la altitudine vor avea loc vineri și sâmbătă, înainte de apusul soarelui, iar artiștii care vor mixa în cadrul acestui concept inedit sunt Andrew Dum, Albwho și Andre Rizo, dintr-un balon cu platformă.

 „După cum spune și numele festivalului, asociem senzația aerului cu libertatea deplină. Astfel, vrem să aducem magia baloanelor și la Sibiu, printr-un nou concept - SKY PARTY - sau petrecerea din cer. Gândiți-vă cum va fi să stați la 1.000 de metri altitudine, fără geamuri, simțind aerul și plutind în cerul albastru, cu peisaje de neuitat și pline de distracție, pe muzica setată de un DJ, pe scena zburătoare atașată de un balon cu aer cald? Libertate!

De asemenea, vom avea activități care-i vor ferici pe cei mici și pe cei mari, atât pe sol, cât și în aer, întrucât vor putea să zboare pe parcursul festivalului. Zborurile se vor desfășura în siguranță, cu acordul TWR Sibiu. Dacă vreți să vă creați propria experiență și să simțiți libertatea deplină, vă așteptăm la festival!”, a declarat Alex Cinezan, unul dintre organizatorii evenimentului, pentru sursa citată.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE