Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

EXCLUSIV. Interviu cu jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 63 în clasamentul WTA: „Este cea mai bună perioadă a carierei mele”

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a revenit în București după două săptămâni de foc, în care s-a calificat în finala turneului WTA de la Varșovia și apoi a câștigat trofeul la turneul WTA de la Iași. O echipă Euronews a însoțit-o pe Ana Bogdan când s-a dus să-și graveze trofeul la designerul care l-a creat și a stat de vorbă în exclusivitate cu frumoasa jucătoare.

Ana Bogdan, jucătoare de tenis: „Da, este cea mai bună perioadă a carierei mele, dar și cu cel mai important și mai frumos trofeu. Este cel mai special, pentru că este câștigat acasă, este greu, are câteva kilograme, dar a meritat efortul să-l ridic în fața publicului de la Iași.”

Ana Bogdan ocupă acum locul 63 în ierarhia mondială

Ana Bogdan ocupă acum locul 63 în ierarhia mondială și a vorbit și despre perioada când a fost puțin mai bine clasată.

Ana Bogdan, jucătoare de tenis: „Eram mai sus, munceam foarte mult, dar era o luptă cu mine, ceva nu se lega, nu se așeza, nu se compara cu perioada bună de acum, când m-am liniștit și sunt doar eu cu mine.”

Înainte să câștige trofeul de la Iași, Ana s-a mai calificat într-o finală, la puternicul turneu de la Varșovia.

Ana Bogdan, jucătoare de tenis: „Și în Polonia am avut o săptămână bună. Publicul m-a susținut, au fost mecuri intense, n-am avut timp de recuperare, doar o zi de pregătire pentru Iași, dar energia mi s-a dublat, pentru că eram în România, acasă.”

Obiectivele Anei Bogdan din acest an

Ana Bogdan a vorbit și despre două obiective importante din acest an, turneul de Grand Slam US Open de la New York și participarea la următorul meci cu echipa națională a României.

Ana Bogdan, jucătoare de tenis: „Voi juca în calificări la US Open. E o mare bucurie. Țin minte ce emoții uriașe am avut acolo, prima dată. Îmi doresc să fim o echipă puternică, sudată, să fim unite, doar împreună putem face lucruri mari.”

Iubitul Anei Bogdan este un sportiv de top, multiplul campion național de raliuri Simone Tempestini, care în aceeași zi cu Victoria Anei la Iași a câștigat Raliul de la Bacău.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE