Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Euronews România, prezentă la NAB Show 2023, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate inovațiilor în televiziune

Euronews România participă la NAB Show 2023 - National Association of Broadcasters, unul dintre cele mai mari evenimente din industria de televiziune din lume. Expoziția este organizată în perioada 16-19 aprilie în orașul american Las Vegas și aduce laolaltă producători și furnizori de echipamente și servicii, precum și profesioniști din întreaga lume pentru a descoperi soluțiile inovatoare din domeniul broadcastingului.

În cadrul NAB, Euronews România va prezenta soluțiile tehnice de jurnalism mobil care au fost implementate în premieră în România și modul în care resursele media au fost integrate cu sistemele de cloud. Euronews România este prima televiziune din România care folosește pentru realizarea transmisiunilor în direct și pentru filmarea reportajelor kituri de ”mobile journalism”.

Ce este NAB Show 2023

Organizată în Las Vegas, Nevada, expoziția NAB este împărțită în mai multe zone tematice. Fiecare dintre acestea este dedicată unei anumite ramuri a industriei de televiziune și broadcasting, inclusiv producție video, distribuție, post-producție, și transmitere. Vor avea loc prezentări și seminarii despre tehnologia de ultimă oră din domeniu.

În cadrul expoziției, vizitatorii pot să vadă cele mai noi tehnologii și produse, inclusiv camere video de înaltă performanță, echipamente de transmisie, software de post-producție, soluții de realitate virtuală, soluții de streaming live, producție în cloud și multe altele.

De asemenea, NAB este locul unde producătorii și furnizorii de echipamente și servicii își lansează cele mai noi produse și inovații, oferind astfel participanților informații în exclusivitate despre viitorul televiziunii.

NAB este, de asemenea, un loc de întâlnire și de networking pentru profesioniștii din industrie, oferind oportunități excelente pentru a face noi contacte și a explora colaborări și parteneriate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE