Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Lansarea Euronews România, în top 10 trenduri de căutare pe Google

De Dan Stancu  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Lansarea Euronews România s-a bucurat, miercuri, de un larg interes în mediul online, intrând în top 10 trenduri de căutare pe Google. Prințul Charles, starea de urgență din Ungaria și finala Conference League s-au aflat, la rândul lor, în topul căutărilor.

Grila de programe Euronews Romania urmează o structură probată global de Euronews World. Jurnale din oră în oră, discuții cu oamenii momentului pe cele mai importante teme ale zilei, talk-show-urile de seară și binecunoscutele rubrici – Cube, Sport, Cult și, desigur, No Comment.

Programele Euronews vor arăta tendințele din lumea politică, economică sau din știință. Ținta noastră este să oferim publicului nostru un conținut care să dea perspectivă și să anticipeze marile evenimente care ne pot schimba viața. În tot conținutul ne vom ghida după principiile jurnalistice Euronews - rigoare, claritate și obiectivitate.

Distribuie

Taguri