Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Euronews, acum în România | Toate punctele de vedere și toate vocile contează

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Bună dimineața, România, Bună dimineața, Europa! Euronews este acum în România! Suntem o televiziune care emite în limba română, sub umbrela și la standardele rețelei globale Euronews.

Asta înseamnă sute de milioane de oameni care își iau zilnic informațiile de la jurnaliștii acestei redacții globale. Înseamnă corectitudine și echilibru. Înseamnă ferestre deschise spre lume, prin cele douăsprezece redacții din sediul central de la Lyon și prin cele 5 stații afiliate: Albania, Bulgaria, Serbia, Georgia și, de azi, și România.

Televiziunea înseamnă imagini și cuvinte. Mii de imagini, milioane de cuvinte. Știrile sunt niște efemeride. Iar noi vi le aducem în momentul perfect. Fiecare nuanță a unui cuvânt contează. Fiecare secvență, fiecare reper, contează în ce lume vrei să trăiești. Dincolo de cuvinte, dincolo de imagini, dincolo de nuanțe, toate vocile contează. Suntem Euronews România.

Distribuie

Taguri