Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Euronews România | Grila de programe

Grila de programe Euronews Romania urmează o structură probată global de Euronews World. Jurnale din oră în oră, discuții cu oamenii momentului pe cele mai importante teme ale zilei, talk-show-urile de seară și binecunoscutele rubrici – Cube, Sport, Cult și, desigur, No Comment.

Programele Euronews vor arăta tendințele din lumea politică, economică sau din știință. Ținta noastră este să oferim publicului nostru un conținut care să dea perspectivă și să anticipeze marile evenimente care ne pot schimba viața. În tot conținutul ne vom ghida după principiile jurnalistice Euronews - rigoare, claritate și obiectivitate.

Știri și declarații LIVE, de-a lungul zilei

La ora 06, Daniel Coman vă spune "Buna dimineata, Romania", într-o emisiune informativă. Timp de 4 ore veti descoperi agenda zilei, intr-un mix reconfortant de transmisii live, invitati in studio și rubrici care dau perspectiva asupra evenimentelor sportive, trendurilor din cultură sau digital.

De-a lungul zilei Euronews va urmări evenimentele în desfășurare, va pune întrebările care contează și va acoperi live cele mai importante declarații de la Bruxelles, la București și în restul Europei.

Seara facem sinteza informațiilor și dezbatem cele mai importante decizii, cele mai noi descoperiri, previzionăm agenda zilei următoare.

Programele Euronews sunt axate pe știință și descoperiri care ne fac viața mai bună, tradițiile românești sau sfaturi despre cum îți poti trăi viața frumos, integrate cu programele de la Lyon care oferă o privire în detaliu asupra fenomenor care ne afectează pe toți - de la războiul din Ukraina, la schimbările climatice, criza energetică sau pur și simplu orașe inteligente și inedite destinații turistice.


Echipele Euronews România lucrează integrat pe tv și digital pentru a furniza conținut rapid, corect și complet, pe toate platformele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE