Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mesajul Adinei Vălean, comisar european pentru Transporturi, cu ocazia lansării Euronews România

Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi a vorbit la Euronews România despre cum ar putea deveni România un culoar esențial de transport al grânelor spre întreaga lume, dar și despre cum putem avea transport sigur la costuri rezonabile, în actualul context. La finalul intervenției, comisarul a transmis un mesaj cu ocazia lansării Euronews România.

Euronews România face parte dintr-o redacție globală. Postul nostru emite sub umbrela Euronews, o rețea globală cu puternice valori europene. Vă rugăm să ne transmiteți un mesaj cu ocazia lansării Euronews România.

Adina Vălean: „În primul rând vă urez foarte mult succes! Mă bucur extraordinar de faptul că pot vorbi la Euronews și în românâ. Cred că programul dumneavoastră va fi unul extrem de important pentru a aduce politica europeană mai aproape de români, dar și politica românească, problemele românilor mai aproape de europeni. Vă doresc mult succes, audiență mare și ani mulți!”

Euronews este acum în România! Suntem o televiziune care emite în limba română, sub umbrela și la standardele rețelei globale Euronews.

Asta înseamnă sute de milioane de oameni care își iau zilnic informațiile de la jurnaliștii acestei redacții globale. Înseamnă corectitudine și echilibru. Înseamnă ferestre deschise spre lume, prin cele douăsprezece redacții din sediul central de la Lyon și prin cele 5 stații afiliate: Albania, Bulgaria, Serbia, Georgia și, de azi, și România.

Televiziunea înseamnă imagini și cuvinte. Mii de imagini, milioane de cuvinte. Știrile sunt niște efemeride. Iar noi vi le aducem în momentul perfect. Fiecare nuanță a unui cuvânt contează. Fiecare secvență, fiecare reper, contează în ce lume vrei să trăiești. Dincolo de cuvinte, dincolo de imagini, dincolo de nuanțe, toate vocile contează. Suntem Euronews România.

Grila de programe Euronews Romania urmează o structură probată global de Euronews World. Jurnale din oră în oră, discuții cu oamenii momentului pe cele mai importante teme ale zilei, talk-show-urile de seară și binecunoscutele rubrici – Cube, Sport, Cult și, desigur, No Comment.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE