Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Euro 2024. Edi Iordănescu: ”Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României”

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, le-a urat tuturor fanilor ”sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace”.

Mesajul a fost postat pe pagina oficială a Echipei naționale de fotbal a României și a strâns sute de like-uri.

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României: Le doresc suporterilor, din tot sufletul, să aibă sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace. Mă bucur că echipa naţională a putut să le facă un cadou de sărbători.

Îmi doresc ca ei să aibă încredere din ce în ce mai mare în echipa naţională şi în potenţialul echipei naţionale.

Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României şi de aceste realizări să ne bucurăm împreună. Sărbători fericite! Să ne dea Dumnezeu tuturor linişte şi pace.

România, calificată la EURO 2024

România merge la EURO 2024, la opt ani de la ultima prezență la un Campionat European de Fotbal, după victoria scor 2-1 contra Israel (goluri marcate de George Pușcaș și Ianis Hagi).

Selecționata antrenată de Edward Iordănescu a obținut calificarea la turneul final din Germania înainte de ultimul meci din preliminarii. Ulterior, România a învins și Elveția pe Arena Națională, scor 1-0, și a încheiat grupa I pe primul loc, neînvinsă.

Clasamentul grupei I din preliminariile EURO 2024

România - 22p

Elveția - 17p

Israel - 15p

Belarus - 12p

Kosovo - 10p

Andorra - 2p

EURO 2024 – Campionatul European de Fotbal are loc în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024, în Germania. România va fi prezentă la turneul final, fiind repartizată în grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Israel, Ucraina, Bosnia sau Islanda). Programul României la EURO 2024

Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra exclusiv de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE