Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk neagă că a avut o aventură cu soția lui Sergey Brin, unul dintre fondatorii Google

Elon Musk a negat cu vehemenţă că ar fi avut o aventură cu soţia unuia dintre fondatorii Google, Sergey Brin, cu care este bun prieten de multă vreme. Un articol apărut luni în Wall Street Journal susținea că Musk a avut o aventură cu Nicole Shanahan în toamna anului 2021. Câteva luni mai târziu, Shanahan și soțul ei, cofondatorul Google Sergey Brin, au depus actele de divorț.

„Această poveste este o prostie totală. Eu şi Sergey suntem prieteni şi am fost împreună la o petrecere seara trecută! Am văzut-o pe Nicole doar de două ori în ultimii trei ani şi de fiecare dată acest lucru s-a produs în prezenţa multor oameni în jurul nostru. Nu a fost nimic de natură romantică”, a scris Elon Musk pe Twitter duminică seară.

Articolul din The Wall Street Journal

Jurnaliştii de la The Wall Street Journal au scris că prietenia dintre Musk şi Brin a încetat după un presupus flirt între Nicole Shanahan şi Elon Musk. Acest lucru ar fi dus la divorţul cuplului.

Musk şi Brin sunt prieteni buni de foarte mulţi ani, potrivit relatărilor din presa internaţională.  Însă, în toamna anului trecut, când Brin şi Shanahan au decis să se despartă deşi locuiau în continuare împreună, soţia cofondatorului Google ar fi decis să flirteze cu Elon Musk, cel mai bogat om din lume.

Elon Musk a spus celor 102 milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter că Wall Street Journal a scris „atât de multe [...] articole de succes” despre el și compania sa de automobile electrice Tesla încât a fost „jenant pentru ei”.

Musk şi iubita lui, cântăreaţa Grimes, s-au despărţit în septembrie, chiar dacă au devenit ulterior părinţii celui de-al doilea copil al lor, venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat, în decembrie 2021. Tot în toamna anului trecut, o altă parteneră a lui Musk, Shivon Zilis, care este directoare de operaţiuni şi proiecte speciale în cadrul companiei Neuralink, a născut gemeni.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE