Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk, mesaj ironic după ce s-a aflat că are 9 copii

Elon Musk a reacționat pentru prima oară în urma actelor judiciare publicate ieri de Insider. Potrivit documentelor, Musk este tată de gemeni născuți în luna noiembrie 2021, a căror mamă este Shivon Zilis, o directoare din cadrul Neuralink, companie deținută de miliardar. Cel mai bogat om din lumea are, în total, 9 copii.

„Populația pe Marte este încă zero persoane!”, a scris Elon Musk pe Twitter, fără a face însă o referire directă la dezvăluirile privind gemenii.

Ulterior, acesta a elaborat că face „tot ce poate” pentru a ajuta în „criza subpopulării”. „O rată a natalității în colaps este de departe cel mai mare pericol pentru civilizație”, a adăugat Musk, în timp ce i-a felicitat pe cei care au familii numeroase. 

„Sper că aveți familii mari!”, a mai afirmat fondatorul Tesla.

Cine sunt cei nouă copii ai lui Elon Musk

Gemenii lui Elon Musk cu Shivon Zilis aduc numărul total de copii cunoscuți ai miliardarului la nouă. Acesta mai are doi copii cu fosta parteneră Claire Bouchard (Grimes), relație care s-a încheiat în septembrie 2021, după trei ani. 

Primul copil al celor doi, denumit „X Æ A-12 Musk”, s-a născut în mai 2020, în timp ce nașterea celui de-al doilea, o fetiță pe nume „Exa Dark Sideræl Musk” prin mamă surogat în luna decembrie a anului trecut, a fost ținută secretă până în martie 2022.

Din prima sa căsnicie, Elon Musk are cinci băieți - gemeni și tripleți - a căror mamă este scriitoarea Justine Musk.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE