Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elena Lasconi: ”Copilul meu e sfânt, indiferent de ce face și ce zice”

Elena Lasconi vine cu o nouă declarație, după ce a fost criticată de fiica sa cu privire la votul de la referendumul pentru familie.

Primarul din Câmpulung Muscel spune că fiica ei e sfântă indiferent de ce face sau ce zice.

”Sunteți singurul post care nu a rănit emoțional familia mea și vă mulțumesc pentru asta pentru că a fost absolut cumplit.

Nu pot spune încă ce e în sufletul meu, cât de mult a suferit familia mea, cât de mult am suferit eu. Încă ne vindecăm rănile, dar cred că ar trebui să fie încă o decență. Mi se pare că e prea mult.

Pentru mine, ce s-a întâmplat este un episod închis. Eu nu o să mai vorbesc niciodată despre asta. Pentru mine familia mea este sfântă, copilul meu este sfânt, indiferent ce ar face și ce ar zice.

Și cred că o să mă înțeleagă toate mamele și toți tații, toți cei care au un copil. A fost greu, încă este greu, dar famila mea este familia mea.”, a declarat Elena Lasconi, pentru Euronews România.

Biroul Naţional al USR a luat act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, a anunţat formaţiunea într-un comunicat.

USR spunea la momentul respectiv că Elena Lasconi va avea însă sprijinul partidului „pentru a face, în continuare, performanţă în administraţie”.

”Biroul Naţional al USR a luat act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare. Elena Lasconi va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin din partea USR pentru a face, în continuare, performanţă în administraţie”, preciza atunci USR.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE