Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Educație la înălțime în portul Constanța. Drona a survolat portul, într-o lecție online despre istoria navigației

Elevii de la mai multe școli din țară au avut parte, astăzi, de o nouă lecție realizată cu ajutorul tehnologiei. Direct din portul Constanța, învățătorii Mirela Spiță și Nicu Bujor le-au vorbit copiilor despre istoria navigației și importanța celui mai mare port de la Marea Neagră.

Cei mai inspirați dintre elevi au primit cărți, drept recompensă. Totul, în cadrul proiectului ”Educație la Înălțime”, un proiect inovator, care aduce lumea reală în clasele elevilor, folosind drona ca instrument didactic.

În cadrul proiectului Educație la Înălțime, drona a survolat cel mai mare port al Mării Negre, portul Constanța. A fost o lecție plină de jocuri și de experimente, iar elevii a patru clase din țară au câștigat cărți în valoare de 2.400 de lei.

În cadrul acestei lecții, copiii au putut afla despre evenimente regale petrecute în portul Constanța, dar și despre importanța acestuia în contextul actual, mai ales în condițiile în care, al doilea port ca mărime de la Marea Neagră, Odessa, a fost închis din cauza războiului, în luna martie.

A fost a doua lecție a acestei toamne dintr-o serie de nouă lecții naționale ”Educație la Înălțime”. O a zecea întâlnire va fi organizată în afara granițelor țării, mai exact, de la Paris.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE