Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Donald Trump, despre alegerile din SUA: „Dacă republicanii câștigă e meritul meu, dacă nu să nu dea vina pe mine”

Fostul președinte Donald Trump a declarat într-un interviu că dacă republicanii, pe care i-a susținut, vor reuși să preia controlul Capitoliului, atunci este meritul lui și va trebui să primească toate laudele. Totodată, dacă pierd alegerile Trump nu va fi dispus să își asume eșecul, potrivit Newrepublic.

„Dacă republicanii vor câștiga, eu ar trebui să primesc toate meritele. Dar dacă pierd, nu ar trebui să fiu considerat vinovat. Dar cel mai probabil se va întâmpla contrariul”, a declarat fostul președinte american Donald Trump într-un interviu acrodat postului de televiziune american NewsNation.

În aceeași notă, Donald Trump a mai spus și că este mândru de el că a încurajat mai mulți membri ai partidului republican să candideze la alegeri. Însă a mai precizat și că nu se așteaptă ca cineva să îi recunoască meritele așa că s-a felicitat singur.

„Cel mai probabil nimeni nu îmi va recunoaște meritele, chiar dacă, în multe cazuri, eu am încurajat oamenii să candideze, iar ei au facut-o și s-au dovedit a fi candidați foarte buni”, a mai spus Trump.

Donald Trump s-a implicat activ în alegerile parțiale din SUA și a făcut campanie mai multor canidați republicani, printre care J.D. Vance, în Ohio sau Mehmet Oz, în Pennsylvania.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE