Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cum va arăta Berceni Arena, patinoarul din Sectorul 4. Când va fi dat în folosință

În anul 2024, va apărea primul patinoar construit în ultimii 70 de ani și singurul existent în București, Berceni Arena. Primarul Sectorului 4 a anunțat pe Facebook care este stadiul de execuție a lucrărilor.

”În 2024, Sectorul 4 va oferi Bucureștiului singurul patinoar competițional din Capitală!

Clădirea viitoarei „Berceni Arena” se află într-un stadiu avansat de execuție, așa că putem spune, cu mândrie, că repunem Bucureștiul pe harta capitalelor europene care oferă oamenilor infrastructură dedicată practicării sporturilor pe gheață”, a transmis pe Facebook Daniel Băluță, Primarul sectorului 4.

Stadiul lucrărilor la Berceni Arena

VEZI GALERIA
2 imagini

Lucrările la Patinoarul Berceni Arena au fost demarate în a doua aparte a anului 2022. Șantierul lucrării se află în zona Apărătorii Patriei, aproape de stația de metrou.

”Capacitatea noii investiții va fi de 800 de locuri în tribune. Terenul pe care se construiește patinoarul a aparținut SC Totul Verde și este de aproape 12.000 mp, iar clădirea va avea un regim de P+1E. Suprafața construită desfășurată va fi de circa 6.500 mp, cu locuri de parcare pentru 73 de autoturisme, două autocare și spații verzi de 3.000 de metri pătrați, cu 70 de arbori plantați”, potrivit sectorul4news.ro.

”Aici vor crește campionii României, fie că e vorba de hocheiști sau de patinatori artistici. Vă asigur că vom avea aici, în Sectorul 4, un complex cu care ne vom putea mândri oriunde în lume!”, spunea Daniel Băluță, în 2022.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE