Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ce patinoare din București sunt deschise în sezonul 2023 - 2024. Program și prețuri

Dacă vreți să mergeți să patinați, Euronews România a întocmit o listă cu patinoarele deschise în București ce conține informații utile, precum programul și prețul pentru accesul pe gheață.

România are parte de vreme la extreme - cu iarnă la munte și primăvară în sudul țării. Cu toate acestea, în București au fost deschise mai multe patinoare, spre bucuria copiilor care iubesc acest sport de iarnă. Unele dintre acestea au fost amenajate în cadrul târgurilor de Crăciun din București, precum și în incinta unor centre comerciale.

Iată lista patinoarelor din București, care sunt deschise în sezonul 2023 - 2024.

Patinoarul din parcul Drumul Taberei - la târgul West Side Christmas Market

În cadrul Târgului de Crăciun din parcul Drumul Taberei a fost menajat și un patinoar. Este deschis în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10 și 22:30.

Intrarea pe patinoar costă 25 de lei, iar cei care nu au patine le pot închiria dacă plătesc încă 25 de lei. Copiii care nu își pot ține echilibrul încă pe patine au la dispoziție ”delfini” sau ”pinguini”, dar pentru acest ajutor părinții mai trebuie să scoată din buzunar suma de 20 de lei.

Patinoarul de la târgul de Crăciun Hala Laminor

Cu o suprafață de 600 de metri pătrați, patinoarul de la târgul de Crăciun Laminor Winter Wonderland este deschis de luni până duminică de la orele 10.00 până la 21.00 (serii de câte 90 de minute urmate de pauze de 30 de minute pentru refacerea gheții).

”Va funcționa în perioada 1 decembrie - 1 martie în condițiile în care temperaturile vor fi, până atunci, specifice sezonului de iarnă”, a anunțat Primăria Sectorului 3.

Intrarea la patinoar este liberă pentru cine are patine de acasă. Pentru cei care nu au patine, se pot închiria contra sumei de 20 de lei. Tot 20 de lei costă și ascuțitul patinelor personale.

Patinoarul din Parcul Cișmigiu

Patinoarul din Parcul Cișmigiu a fost deschis, vineri, 22 decembrie, pentru sezonul 2023-2024. În sărbătorilor, există un program special.

Accesul pe gheață costă 40 de lei, iar închirierea de patine costă 10 lei, alături de o garanție de 50 de lei.

Patinoarul Copiilor de la Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii le face copiilor o surpriză şi în iarna aceasta. În decembrie, a fost deschis un patinoar în aer liber, exclusiv pentru copii. Așadar, patinoarul copiilor poate fi un motiv în plus pentru a merge la spectacolele de la Opera Comică pentru Copii.

Biletele de intrare au prețuri între 10 și 50 de lei, iar programul de funcționare este de la 15:00 la 20:00, de luni până vineri, iar în weekend, de la 10:00 la 22:00.

Patinoar AFI (Cotroceni On Ice)

Patinoarul Cotroceni On Ice se află în incinta centrului comercial AFI Palace Cotroceni și este deschis tot timpul anului, indiferent de anotimp. Aici sunt organizate și cursuri pentru copii și adulți, pentru a putea descoperi tainele patinajului.

Programul patinoarului din AFI Palace Cotroceni

  • Luni-Vineri: 10:00-21:30;
  • Sâmbătă-Duminică: 12:00-21:30.

O sesiune de patinaj durează 90 de minute, fiind organizate potrivit unui program.

Prețuri

Luni – Joi - Copii (cu varsta pana la 12 ani), Elevi, Studenti, Pensionari: intrare cu patine proprii 25 RON

intrare + patine 40 RON

Adulti (de la 18 ani): intrare cu patine proprii 30 RON

intrare + patine 45 RON

În week-end plătiți 5 lei în plus față ce prețurile menționate anterior.

Patinoar Caro IceLand

Deschis în perioada 30 Noiembrie 2023 - 04 Februarie 2024, patinoarul are o suprafață de 1.000 metri pătrați și este amplasat în curtea hotelului CARO de pe Strada Barbu Văcărescu 164 A.

Tarife

Acces patinoar - 30 lei / sesiune

Închiriere patine/ pinguin - 20 lei / sesiune

Vezi aici mai multe detalii despre program.

Patinoarul de la Veranda Mall

Patinoarul exterior din incinta complexului comercial Veranda a fost deschis în luna decembrie pentru a atrage iubitorii acestui sport de iarnă.

Este deschis de luni până duminică între orele 10:00-22:00, cu pauză de jumătate de oră între o sesiune de 90 de minute.

O intrare pe patinoar este 25 de lei și tot atât costă închirierea patinelor. De asemenea, închirierea unui pinguin costă 20 lei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE