Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cum arată hotelul de zero stele care promite să îți ofere disconfort și ”somn imperfect”. O noapte de cazare costă peste 300 de dolari

Fraţii Riklin au revoluționat cu totul ceea ce înseamnă serviciile hoteliere. Principalul scop al celor doi este să le ofere clienților săi o experiență cu totul unică și deloc confortabilă.

Camera de hotel a celor doi elveţieni are, în esenţă, un pat dublu pe o platformă, cu două noptiere şi veioze. Nu există pereţi, tavan sau uşi care să ofere intimitate sau adăpost. Camera e amplasată pe marginea unui drum, lângă o benzinărie din satul Saillon, în cantonul Valais, din sudul Elveţiei, potrivit Agerpres.

Conceptul celor doi vrea să îi facă pe clienți să să se gândească la problemele cu care se confruntă lumea şi de a-i inspira să acţioneze în mod diferit, după cum au explicat fraţii gemeni.

"Nu somnul este important. Ceea ce este important este să reflectăm asupra situaţiei actuale din lume. A sta aici este o declaraţie despre necesitatea unor schimbări urgente în societate", a explicat Frank Riklin.

Clienții care vor să încerce o astfel de experiență sunt invitaţi ca în timp ce încearcă să se odihnească să se gândească la subiecte precum schimbările climatice, războiul şi lupta spre căutare a perfecţiunii, dar şi la daunele pe care acestea le provoacă planetei.

Camera de hotel, care are și serviciul de ”majordom”, oferă băuturi şi micul dejun, va fi disponibilă doar în intervalul 1 iulie - 18 septembrie. Preţul unei nopţi cumplite de somn este de 325 de franci elveţieni (337 de dolari americani).

VEZI GALERIA
3 imagini

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE