Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Hotelurile all inclusive, lozul câștigător pentru români. Cât costă o vacanță pe litoralul românesc

La mare concurență cu stațiunea Mamaia, sudul litoralului câștigă din ce în ce mai mult teren. Investițiile din ultimii ani în resorturi all inclusive par să fie rețeta succesului, mai ales pentru familiile cu copii care preferă cazarea la pachet cu mâncarea și băutura la discreție, piscine, locuri de joacă și șezlonguri gratis pe plajă.

20 de hoteluri din Jupiter, Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun și Olimp oferă astfel de servicii, iar gradul de ocupare se anunță maxim în această vară. Prețurile pornesc acum de la 670 de lei pe noapte.

Doi părinți din Piatra Neamț au venit la mare împreună cu cei doi copii. Au deja trei zile de când sunt în vacanță la un resort all inclusive din Julpiter și sunt extrem de încântați.

„Chiar am luat un sejur de câteva zile la un preț accesibil. Am plătit 2.500, patru nopți, cinci zile”, a spus o turistă.

În cazul lor, socoteala de acasă s-a potrivit cu cea de la fața locului așa că bugetul de vacanță nu a fost depășit.

„Avem all inclus, mergem cu banii înapoi”, a spus un turist.

Resorturile all inclusive, lozul câștigători pentru hotelieri

Hotelierii care au mizat pe resorturile all inclusive au tras lozul câștigător. Vara se anunță plină.

Au trei mese pe zi, două gustări, servicii de SPA, saună, jacuzzi, piscină, baruri pe plajă, două șezlonguri incluse pe plaja hotelului”, a declarat Francesca Anton Constantinescu, manager hotel stațiunea Jupiter.

„E foarte potrivit pentru cei care au copii, pentru cei mici, zona este plăcută, atmosfera e liniște”, a precizat un turist.

Și la acest hotel din Venus turiștii găsesc în resort tot ce au nevoie. Camere luxoase cu vedere la mare, piscine amenajate în stil exotic, mâncare, băuturi și posibilități de distracție pentru copii.

Câte hoteluri de pe litoral oferă servicii all inclusive

„Avem 80% hotelul plin, conceptul „all inclusive” funcționează din ce în ce mai bine și se pare că aceasta este rețeta succesului”, a explicat Marcela Popa, administrator hotel stațiunea Venus.

Din cele peste 300 de unități de cazare din sudul litoralului, doar 20 oferă însă servicii all inclusive.

„Turiștii noștri sunt comozi și își doresc să aibă totul în jur, d ela entertainementpână la restaurant, activități de zi și de seară. Au siguranța faptului că achită la început și apoi pot consuma orice”, a menționat Georgiana Opresc, manager resort stațiunea Olimp.

În total, 40 de hoteluri de pe întreg litoralul oferă în această vară servicii all inclusive. Prețurile pornesc de la 600 de lei pe noapte, și pot depăși 1000 de lei pe noapte, în plin sezon, pentru o familie cu un copil.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE